ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΠΕΡΓΙΑ

Αρχική » Διάφορα » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ σε όλη τη χώρα καλούν τις γυναίκες να κάνουν δική τους υπόθεση την απεργία στις 9 Απρίλη. Μπροστά στο νέο «πακέτο» μέτρων που ετοιμάζουν, με την πρόσθετη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών, το ξήλωμα των τριετών, αλλά και τον πάγιο στόχο τους να στερήσουν τους εργαζόμενους από τα όπλα τους, από

τη συνδικαλιστική δράση και την ίδια την απεργία, κυβέρνηση, ΕΕ και εργοδοσία πρέπει να πάρουν απάντηση από τις γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. 

Να μάθει κάθε εργαζόμενη, άνεργη και νέα ότι τα επιδόματα μητρότητας και τα οικογενειακά επιδόματα βρίσκονται πρώτα στη λίστα της κατάργησης. Ότι τα «δώρα» στους εργοδότες δεν επιτρέπουν στον ΟΑΕΔ και στους ασφαλιστικούς φορείς τέτοιες «περιττές» δαπάνες. Να γίνουν τα νέα αντιλαϊκά σχέδια αφορμή για να αποφασίσουν περισσότερες γυναίκες να καταδικάσουν την πολιτική που αντιμετωπίζει τα στοιχειώδη επιδόματα και τις άδειες για τη στήριξη της μητρότητας ως «κόστος», για να πάρουν θέση στον αγώνα για την ανατροπή της.
Οι δυνάμεις της ΟΓΕ δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας και των συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ. Στις 9 Απρίλη καμιά εργαζόμενη στη δουλειά, καμιά άνεργη στο σπίτι. Δίνουμε το «παρών» στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. 

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΗΣ 10,30  π. μ. 9 /4/2014 
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια