ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Η ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ - OlaDeka

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Η ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Ο ΣΕΓ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΝΥΦΗ

Με τον ΣΕΓ τα βαλε η βουλευτής Καστοριάς μόλις αντίκρισε το αποκαλυπτικό άρθρο του oladeka σχετικά με το ποιος ήταν ο καταλύτης που συνέβαλε στην κατάργηση του φόρου πολυτελείας για τις πωλήσεις γουνοποιητικών προϊόντων στην Ελλάδα. Διαβάστε ΕΔΩ .


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΕΡΑΣΕ

Κυρία Αντωνίου οι πηγές μας δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΕΓ. Άδικα ζαλίζετε τους ανθρώπους του συνδέσμου.
 Έχουν πολύ πιο σοβαρές δουλειές να ασχοληθούν και σεις
τους επιβαρύνετε με άκομψες παρεμβάσεις που σκοπό έχουν την επανόρθωση της πληγείσας πολιτικής εικόνα σας εξαιτίας των κωμικών και σκηνοθετημένων επικοινωνιακών  πρακτικών στις οποίες σας εμπλέκει η καμαρίλα σας. Όλη η Καστοριά γνωρίζει ποιος «κατάφερε» την κατάργηση του φόρου. Αντί να το αφήσετε να περάσει και να ξεχαστεί, με τον τρόπο σας το αναδεικνύεται και πάλι ως πρώτο θέμα στην ατζέντα. Εμείς φταίμε? Μόνη σας βγάζετε τα μάτια σας… 
Δείτε την ανακοίνωση του ΣΕΓ που λέει πολλά και στην ουσία για όσους μπορούν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις, απογυμνώνουν τις φαιδρές προσπάθειες ενός επιτελείου (της κατα τα άλλα συμπαθούς πολιτικού) που ξέρει να βάζει συνεχόμενα αυτογκόλ.


 

Αξιότιμη κα. Βουλευτή,
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών εκφράζει τις ευχαριστίες του για την κρίσιμη και καθοριστική προσπάθειά σας για την κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας στις χονδρικές πωλήσεις επί των εγχωρίως παραγώμενων Γουνοποιητικών Προιόντων. Όπως γνωρίζετε, η απόφαση αυτή αποτελούσε πάγιο αίτημα του κλάδου, καθώς μείωνε την ανταγωνιστικότητα του κλάδου και επιβάρυνε αδικαιολόγητα την τιμή του προϊόντος, που πωλούνταν σε υπηκόους τρίτων χωρών. Η προσπάθεια και το ενδιαφέρον σας υπήρξαν καθοριστικοί παράγοντες για την επίλυση του εν λόγω θέματος, το οποίο είχε αρνητική επίδραση στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων που πωλούνται σε υπηκόους τρίτων χωρών. 
κα.Βουλευτή,
Η ενεργή στήριξή σας στα θέματα του κλάδου ενισχύει την προσπάθεια 
που καταβάλλουν οι Ελληνικές Γουνοποιητικές επιχειρήσεις για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την παρουσία τους  στις αγορές του εξωτερικού.
 Δεχθείτε τις ευχαριστίες μας για την συνεισφορά σας στην σημαντική αυτή επιτυχία για τον Ελληνικό Γουνοποιητικό Κλάδο.
                         Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

            Νικόλαος  Μιχαλόπουλος                                 Κωνσταντίνος Τζήμας
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria