ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Με επιστολή «ανώνυμου» δικαστικού απειλεί τώρα ο Κασιδιάρης: Η Κλάπα χοροπηδούσε και έλεγε “θα τους βάλω όλους μέσα”

Αρχική » Διάφορα » ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Με επιστολή «ανώνυμου» δικαστικού απειλεί τώρα ο Κασιδιάρης: Η Κλάπα χοροπηδούσε και έλεγε “θα τους βάλω όλους μέσα”

Νέο σόου έδωσε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης, που επικαλούμενος επιστολή που του έστειλε… ανώνυμος δικαστικός, εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για στημένες κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής.

Δείτε την επιστολή που “ανέβηκε” στο site του κόμματος.

Στο πλαίσιο της άρσης ασυλίας 4 ακόμη βουλευτών της Χρυσής Αυγής για το αδίκημα της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέθεσε επιστολή δικαστικού, τον οποίο πάντως δεν κατονόμασε, επιχειρώντας να καταδείξει πως υπάρχει χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, επικαλούμενος την εν λόγω επιστολή, δήλωσε πως η ανακρίτρια Κάλπα, που χειρίζεται την υπόθεση τους, 10 ημέρες πριν αναλάβει τα καθήκοντα της πανηγύριζε και χοροπηδούσε στο εφετείο, μπροστά στους συναδέλφους της, λέγοντας «θα τους χώσω μέσα». Παράλληλα έκανε και αναφορά στην Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Θάνου, λέγοντας πως προανήγγειλε δίκη της Χ.Α. που θα είναι «σούπερ τηλεοπτικό σόου».

Ο Ηλ. Κασιδιάρης, με βάση και την επιστολή του δικαστικού, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζουμε, ανέφερε πως υπήρχαν μυστικές συναντήσεις Σαμαρά με δικαστικούς. Ενώ, αναφερόμενος σε παλαιότερες δηλώσεις του Χαράλαμπου Αθανασίου ότι τον προπηλάκισε στη Βουλή, τον χαρακτήρισε «ψεύτη» και ισχυρίστηκε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης τον συνάντησε στο διάδρομο, έξω από τα γραφεία της Χ.Α. «χαμογελαστός»…, με παρατηρήσεις για όσα λέει ο κ. Κασιδιάρης στην εκπομπή του.


Η Χρυσή Αυγή έδωσε στη δημοσιότητα και τα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών, που όπως υποστηρίζει, επιβεβαιώνει τον ανώνυμο δικαστικό
Ο υπουργός Δικαιοσύνης απαξίωσε να απαντήσει στο νέο παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη.

newsit.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια