Ελληνικά όσπρια από την Καστοριά… στο Μανχάταν! - OlaDeka

Ελληνικά όσπρια από την Καστοριά… στο Μανχάταν!

Ελληνικά όσπρια από την Καστοριά… στο Μανχάταν!

Σύμφωνα με το fortunegreece, τα όσπρια της καστοριανής γης έχουν εξαπλώσει τη φήμη τους από το Μανχάταν της Νέας Υόρκης μέχρι την Ταϊλάνδη
Είναι μια βοριοελλαδίτικη εταιρεία με ισχυρό δίκτυο διανομής που διαφέρει από τις άλλες χάρη στις καινοτομίες της, καθώς είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα οικολογικής απεντόμωσης και η πρώτη που από το 2007 εφάρμοσε το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στα ελληνικά όσπρια.

Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι το πολύ έξυπνο business plan της! Η ελληνική αγορά περνά μια περίοδο οικονομική κρίσης εδώ και αρκετό καιρό, η Arosis όμως έχει υιοθετήσει για πολλά χρόνια ένα πανέξυπνο επιχειρηματικό πλάνο, ήδη από το 1986.
Σύμφωνα με το fortunegreece, τα όσπρια της καστοριανής γης έχουν εξαπλώσει τη φήμη τους από το Μανχάταν της Νέας Υόρκης μέχρι την Ταϊλάνδη. Το τελευταίο διάστημα βρίσκονται τοποθετημένα στα ράφια της Globus Gourmet, η οποία διαθέτει τα κορυφαία delicattesen καταστήματα στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, μια αγορά ιδιαίτερα απαιτητική. Μεταξύ των αγορών στις οποίες έχει έντονη παρουσία είναι εκείνες της Κύπρου, της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Κίνας, της Νορβηγίας, του Καζακστάν, του Λουξεμβούργου, της Αυστρίας, της Ουκρανίας, της Βουλγαρίας, της Σλοβενίας και της Ολλανδίας.
Στήριξη αγροτικής οικογένειας
«Το 2014, η Arosis λανσάρει μια νέα σειρά έτοιμων γευμάτων που βασίζονται στα Ελληνικά όσπρια με ονομασία προέλευσης και το παρθένο ελαιόλαδο.

Η νέα σειρά “Γεύσεις της Μαμάς” ή “Greek Mama cooks best” για το εξωτερικό, εμπνέεται από ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και δημιουργεί αυθεντικές γευστικές εμπειρίες με “μαμαδίστικη” γεύση» όπως επισημαίνει μιλώντας στην «ΗτΣ» o Τρύφων Φωτιάδης. Η επιχείρηση προμηθεύεται μόνο ελληνικά όσπρια, ρύζια, μανιτάρια, δημητριακά, κορυφαίας ποιότητας και καλλιεργητικών προδιαγραφών, ολοκληρωμένης διαχείρισης και βιολογικής γεωργίας, στηρίζοντας παράλληλα σε μόνιμη συνεργασία, 127 αγροτικές οικογένειες σε 8 νομούς της χώρας (Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Σερρών, Κορινθίας, Κιλκίς)
newscast.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria