ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ: ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΤΕ! - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ: ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΤΕ!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ: ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΤΕ!

Ο ένας φωτογραφίζεται με την κουμπάρα του στο έθιμο της κοκορομαχίας του άνω μαχαλά του χωριού του που είχε κάτι χρόνια να επισκεφθεί, αλλά τώρα τελευταία έχει γίνει πιο μόνιμος από τους μόνιμους κατοίκους προσφέροντας εθελοντική βοήθεια στο σπίτι για υπέργηρους σαν να ζήλεψε από την ποινή του Μπερλουσκόνι…

Η άλλη γυρίζει τη σούβλα στο λόφο του δικού της χωριού και ταυτόχρονα βγάζει
selfie χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι η στάχτη έχει γίνει ένα με τη μάσκαρα και τελικά το αποτέλεσμα στο upload του facebook είναι… υποψήφιος μασκαράς!

Συνάδελφοι bloggers έχουν στήσει καρτέρι παντού (την ώρα που πίνουν καφέ, την ώρα που βγαίνουν από την τουαλέτα του cafe, την ώρα που τους τηλεφωνούν οι σύζυγοι σε κατάσταση υστερίας από το σπίτι: «ακόμα έξω είσαι??? Έχεις και σπίτι, το θυμάσαι?»)  και έχουν γίνει χορηγοί επικοινωνίας σε υποψήφιους (οι bloggers) για να δείξουν πόσο μάχιμοι πολίτες δημοσιογράφοι είναι και πόσο καλοί παπαράτσι έχουν γίνει στο αι γ@μησου εσύ και ο γρύλος σου!

Τι? δεν το ξέρετε? Να σας το εξηγήσω: Βγάζει φωτο ο blogger: Τίτλος: ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Λίγο έλειψε να γίνει το μεγάλο κακό! Παρα τρίχα δεν τινάχθηκε στον αέρα ολόκληρο το εμπορικό κέντρο Ζέρβα! Ωρε γ@μώτο λες τι έγινε πόλεμος? Για να πατήσω read more να δω τι συμβαίνει!

Και πατάς. Και βλέπεις. Έναν αλητάκο αρσενικό μπασταρδεμένο σκυλάκο να έχει σηκώσει δεξί πισινό ποδαράκι και να κάνει την ανάγκη του στη ρίζα ενός δέντρου δίπλα στην λίμνη αφήνοντας άφωνες τις πάπιες που παρακολουθούν με απορία.  Μεγαλύτερη είναι η δική σου απορία για το κακό που ο συντάκτης λέει ότι παραλίγο να μας έβρισκε…

Εμ, πρέπει να το βάλεις να δουλέψει και λίγο όμως. Τι, έτσι περιμένεις να καταλάβεις την είδηση? Πρέπει, πως το λένε, να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις.  Ο συνάδελφος σου λέει ξεκάθαρα ότι το χαριτωμενο σκυλάκι έκανε την ανάγκη του δημόσια. Αν! λέμε αν, κάποια από τις περαστικές κοπέλες (που σιγά σιγά καταλαμβάνονται από την ευθυμία της Άνοιξης) ενθουσιάζονταν από το αλήτικο ζαγάρι,  και προσπαθούσε να τον αποθανατίσει με την 8mp HDR camera του νέου smart phone της τι θα γινόταν?

Προσπαθώντας να βγάλει καλές φωτο για το fb πιθανόν να έκανε και διάφορες αεροπλανικές στάσεις για να ικανοποιήσει τον αδηφάγο καλλιτεχνικό της οίστρο. Μια έτσι μια αλλιώς, μια στα γόνατα,…Στα γόνατα? Να από απέναντι ο οδηγός που με διαδικασία ντόμινο μπαίνει στο παιχνίδι.  Προσέχει τον πισινό της νεαρής φερέλπιδος φωτογράφου, δεν κοιτάει μπροστά του, πέφτει πάνω σε ένα φορτηγό, το φορτηγό προσπαθεί να αποφύγει, αλλά στην προσπάθεια του αυτή πέφτει σε ένα βυτίο και…καμπούμ!!!!

Πάει το εμπορικό! Τι δεν κατάλαβες? Αχάριστε αναγνώστη που πήγες να αποδομήσεις την ουσία και την αξία της είδησης!  κατάλαβες τώρα τι θα παθαίναμε? Ο blogger έβγαλε είδηση.Άλλο τώρα το ότι όπως κλάνουμε όλοι οι άλλοι ο blogger βγάζει ειδήσεις. Έτσι είναι τι νομίζεις?

Και τώρα σοβαρά:
Δεν μας νοιάζει ρε φίλε που τα πίνει και που τα κατουράει ο κάθε υποψήφιος σου το κατάλαβες? Προτάσεις έχουν να μας πουν? Λύσεις που να μην είναι ουτοπικές έχουν να παρουσιάσουν? Σε απλά Ελληνικά και πιστευτά μπορούν να μας τις μολογήσουν?

Αν όχι μη μας τα ζαλίζετε ρε παιδιά! η κρίση μας έχει λιανίσει και σεις βρήκατε ώρα και στιγμή να κάνετε life style την τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα επιπέδου καραμπινάτου λούμπεν? «Βγήκε για καφέ λέει ο τάδε, πρώτο τράπέζι λέει ο δείνα, ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!  ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΤΕ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!

Πότε θα τελειώσουν οι αναθεματισμένες οι εκλογές! Πότε θα ησυχάσουν τα ματάκια μου? Επιτέλους? Και έχουμε και αρκετές μέρες ακόμη…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria