ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΖΙΩΤΖΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ - ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - OlaDeka

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΖΙΩΤΖΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ – ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Έχοντας διατελέσει ικανό χρονικό διάστημα, περί τα 12 χρόνια, στα κοινά αυτού του τόπου, έκρινα πως ήμουν πλέον πολιτικά και διοικητικά ώριμος να διεκδικήσω το δήμο της γενέτειρας μου.


Στόχος μου ήταν να πλαισιωθώ από ανθρώπους ικανούς που με γνώμονα το κοινό καλό, θα ασπαζόντουσαν το όραμα μου για ολοκληρωμένη ανάπτυξη το οποίο και θα συνδιαμόρφωναν.

Ανθρώπους που με χρηστούς τρόπους και ήθος θα διεκδικούσαν τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και θα δρομολογούσαν τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση του μέλλοντος του τόπου μας.
Ανθρώπους ικανούς να δουλέψουν ομαδικά, πέρα από εγωισμούς και προσωπικά συμφέροντα.

Κάτι που στο βαθμό που μου επιτρέπεται να το αποτιμήσω σε αυτό το χρόνο επετεύχθη.
Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου ήρθαμε τις τελευταίες μέρες αντιμέτωποι με φαινόμενα γνωστά σε εμάς μόνο από ιστορικές μαρτυρίες του παρελθόντος (συγκρούσεις μεταξύ φίλων, διασπάσεις οικογενειών, χωρισμός καφενείων, κτλ).

Σε μια περίοδο που ο λαός μας ταλανίζεται ποικιλοτρόπως, μια ακόμη αιτία συγκρούσεων δεν θα ωφελούσε πουθενά. Η ενότητα του λαού μας είναι πρωτεύουσας σημασίας και δεν πρέπει να θυσιαστεί στο βωμό των προσωπικών φιλοδοξιών κανενός. Η διχόνοια και η διάσπαση ήταν άλλωστε από αρχαιοτάτων χρόνων η αιτία πολλών δεινών του έθνους μας. 

Έχοντας μέχρι σήμερα λειτουργήσει με τρόπο ηθικό μέσα από ευσυνείδητες επιλογές οι οποίες έγιναν πράξη ζωής και αφού εξάντλησα κάθε περιθώριο συνεργασίας μέσα από μια σειρά συζητήσεων με όλους τους συνυποψηφίους δημάρχους εκθέτοντας τους προβληματισμούς μου με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια, επιλέγω να παραιτηθώ από τη συγκεκριμένη διεκδίκηση αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για τους συνεκδικητές μου.

Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους τους ανθρώπους που έγιναν κοινωνοί του οράματος μου, όλους εκείνους που με παρότρυναν με τα λόγια τους, που με στήριξαν με τις πράξεις τους και να ευχηθώ στα στελέχη της ομάδας μου κάθε επιτυχία στην όποια επιλογή τους.

Θέλω κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους όσους τα τελευταία 12 χρόνια με στήριξαν , να υποσχεθώ πως θα συνεχίζω να επαγρυπνώ για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του τόπου μας και θα παραμείνω στη διάθεση του καθενός σας με όλες μου τις δυνάμεις όποτε με χρειαστείτε.

Προτρέπω τους συνδημότες μου αυτή τη φορά να ψηφίσουν με κριτήριο την ικανότητα και το ήθος των διεκδικητών της ψήφου τους, αποτιμώντας τη μέχρι σήμερα δράση και συνεισφορά τους στο τόπο μας, για να μην δούμε να επαναλαμβάνονται φαινόμενα του παρελθόντος.

Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε να βλέπουμε τον κόσμο, διαμορφώνει και τον κόσμο που βλέπουμε.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria