ΕΛΕΝΗ ΡΙΖΟΥ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - OlaDeka

ΕΛΕΝΗ ΡΙΖΟΥ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Ρίζου Ελένη του Δημητρίου και της Ασημίνας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καστοριά. Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Εκπαιδευτική Ψυχολογία» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Αθηνών. Παράλληλα παρακολουθώ σεμινάριο πεντάμηνης διάρκειας Επιχειρηματικότητας στο ΕΚΠΑ. Είμαι κάτοχος του διπλώματος της αγγλικής και της ιταλικής γλώσσας καθώς και του Ευρωπαϊκού πιστοποιητικού Η/Υ «ECDL».

Ασκώ το λειτούργημα της παιδαγωγού από το 2006, ενώ παράλληλα ασχολούμαι και με τη γουνοποιητική επιχείρηση που διατηρεί η οικογένειά μου. Λόγω της εργασίας μου, έχω ζήσει σε πολλά μέρη της Ελλάδας που μου προσέφεραν πλούσιες εικόνες και εμπειρίες. Μέσα από αυτές, η Καστοριά προβάλλει ως ένας τόπος ιδανικός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της αλλά και ως ένας τόπος με πολλές προοπτικές ανάπτυξης που μπορεί να έλθει με συλλογική προσπάθεια. Ενεργό μέλος αυτής της προσπάθειας θέλω να αποτελέσω κι εγώ, γι αυτό Σας καλώ με νέες ιδέες να προχωρήσουμε μπροστά!!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria