Η Τοπική Κοινότητα Αμπελοκήπων απαντά στη ΔΕΥAK για τον βιολογικό - OlaDeka

Η Τοπική Κοινότητα Αμπελοκήπων απαντά στη ΔΕΥAK για τον βιολογικό

Η απάντηση της ΔΕΥΑΚ σκεφτήκαμε ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!

Με έκπληξη είδαμε την απάντηση της ΔΕΥΑΚ προς τα ΜΜΕ του νομού μας και αρχικά σκεφτήκαμε ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο ειδικά στο σημείο που λέει ότι εμείς (οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων) μολύνουμε το ποτάμι. Αλλά βλέποντας όλο το κείμενο είπαμε ΟΧΙ! Δεν υπάρχει τέτοια αίσθηση χιούμορ και αναγκαζόμαστε να αποκαταστήσουμε τα πράγματα παρότι δεν περιμέναμε απάντηση από τη ΔΕΥΑΚ αλλά από τη Δ/νση Υγείας της Π.Ε. Καστοριάς.

Α) Θα περίμενε κανείς , και εμείς βεβαίως, από έναν υπεύθυνο οργανισμό όπως η ΔΕΥΑΚ να λέει στην απάντηση για την άδεια λειτουργίας που έχει, για το επίπεδο και τα πρωτόκολλα καθαρισμού λυμάτων, για την λυματολάσπη πως επεξεργάζεται και που διατίθεται και το επίπεδο καθαρότητας των προϊόντων του βιολογικού καθαρισμού.Β) Το τοπικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων ΞΕΡΟΥΝ ότι τα λύματά τους οδηγούνται στο βιολογικό του δήμου Καστοριάς. Αν ο διευθυντής της ΔΕΥΑΚ δεν το ξέρει τι να πούμε εμείς; Αφού δεν ξέρει ποια λύματα πέφτουν για επεξεργασία πως ξέρει ότι όλα λειτουργούν καλά; Δ/ντής είναι ας το ψάξει!

Γ) Εμείς ελπίζουμε η αρμόδια υπηρεσία στην οποία απευθυνθήκαμε να ψάξει σε βάθος την υπόθεση και να ενημερώσει υπεύθυνα εμάς τους κατοίκους αλλά και όλους τους αρμόδιους και τους κατοίκους του Νομού.

Δ) Τέλος τα προεκλογικά ας τ’ αφήσει ο κ. Δ/ντής για τους πολιτικούς. Ας κάνει το καθήκον του και ας κοιτάξει το ρεπορτάζ της κας Ψωμαδάκη της 28/2/2014 για το ΔΙΚΤΥΟ TV και τις δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΚ τότε.

Τέλος ας αφήσει ο κ. Δ/ντής τι θα περίμενε από τους άλλους και ας κάνει αυτό που ορίζει ο νόμος ως καθήκον του. Αν κάνει αυτό που ορίζει ο νόμος δεν έχει να φοβάται καμία καταγγελία.-

Με τιμή το Τοπικό Συμβούλιο Αμπελοκήπων

Αναστάσιος Ντίνας Κωνσταντίνος Ευαγγέλου Ελευθερία Κούτση

Πρόεδρος Σύμβουλος Σύμβουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria