9 βίντεο που καίνε τον Σαμαρά, έχει η Χρυσή Αυγή

Αρχική » Διάφορα » 9 βίντεο που καίνε τον Σαμαρά, έχει η Χρυσή Αυγή

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Χρυσή Αυγή φέρεται να έχει στην κατοχή της 9 βίντεο με καυτές συνομιλίες και όλες αφορούν το παρασκήνιο των διώξεων της Χρυσής Αυγής και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα.

Τα υπόλοιπα βίντεο με τις συνομιλίες αναμένεται να αναρτώνται σταδιακά από αύριο.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται ο σάλος που έχει ξεσπάσει με την δημοσιοποίηση του πρώτου βίντεο στο οποίο συνομιλεί ο γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Στο βίντεο αυτό ο γραμματέας της κυβέρνησης αποκαλύπτει με ποιον τρόπο ελήφθησαν οι αποφάσεις μέσα στην κυβέρνηση για τις διώξεις της Χρυσής Αυγής και αφήνει έκθετη την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους δικαστές.

Ο γιός του Μπαλτάκου επιτέθηκε σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βουλή όπου σημειώθηκε ένα άγριο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον γιο του Μπαλτάκου.

Πληροφορίες λένε ότι πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλής έβρισε τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος στη συνέχεια τους χτύπησε.

Ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος φέρεται να ανέβηκε στα γραφεία της ΧΑ ουρλιάζοντας «μου@@@α, τι κάνατε» στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, έριξε στον Κ. Αρβανίτη σφαλιάρα και έφυγε βρίζοντας… Ακόμη γρονθοκόπησε τον Νίκο Κούζηλο.

Αναγνώστης

tribune.gr

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια