ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ: ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ ΑΓΣ! ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ! - OlaDeka

ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ: ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ ΑΓΣ! ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!

Αγαπητοί φίλοι – μέλη του ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, οι νεοφερμένοι “επενδυτές” και οι παρατρεχάμενοι τους πανηγυρίζουν χωρίς λόγο και αιτία , σπεύδοντας να διασπείρουν μέσω του διαδικτύου και του επίσημου ιστολογίου της ομάδας, στο φίλαθλο κοινό της πόλης την ανακριβή είδηση οτι ΔΗΘΕΝ “κέρδισαν” στις 21-3-2014 τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησα.


Σε αποκατάσταση της αλήθειας την οποία οι εν λόγω μόνιμα βιάζουν, ενημερώνω τους φίλους – μέλη του ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ότι ΔΕΝ εκδόθηκε καμιά απόφαση επί της ουσίας των ασφαλιστικών μέτρων στις 21-3-2014, αφού η εκδίκαση τους ορίσθηκε για τις 4-4-2014.

Ας μην επιχαίρουν, λοιπόν οι τζάμπα μάγκες και οι παρατρεχάμενοι τους.

Σύντομα θα αποκαλυφθεί ο παράνομος τρόπος που υφάρπαξαν τη διοίκηση του ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ “εν μια νυκτί και αντί πινακίου φακής” καθώς επίσης και οι πραγματικοί σκοποί τους.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ agskastoria.blogspot.gr ΑΝΑΦΕΡΕΙ:


Και τυπικά η απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων
Νίκη του αυτονόητου η απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων. Απορρίφθηκαν για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ φορά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης Πεπελιδη.

Η νέα διοίκηση του ΑΓΣΚ, χαιρετίζει τη νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Καστοριάς, που σημειωτέον ακολουθεί την πρώτη απόφαση του ίδιου, και την θεωρεί νίκη της στοιχειώδους λογικής και της νομιμότητας καθώς καλεί τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ, άμεσα, να συνεχίσουν το δύσκολο, αλλά και επιτυχίες μέχρι σήμερα έργο τους, με σκοπό την διατήρηση της ομάδας του ΑΓΣΚ Καστοριάς στην κατηγορία.

Το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Καστοριάς, η οποία για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ που είχαν καταθέσει οι «γραφικοί» δήθεν…παράγοντες, που αντιτίθενται στη νεα διοίκηση και το έργο της για την πρόοδο και την εξέλιξη του ΑΓΣΚ Καστοριάς.

Στη χθεσινή διαδικασία που διήρκησε λιγότερο από 1 ώρα η «κραυγάζουσα» μειοψηφία των 2… τελικά, «γραφικών» επίδοξων παραγόντων, οι οποιοι διατείνονται και διαλαλούν την αγάπη τους ! (παρα το γεγονός ότι την «σέρνουν» στις αίθουσες των δικαστηρίων ανάμεσα στις παραμονές σημαντικότατων αγώνων…)….δυστυχώς δέχθηκαν ΑΚΟΜΗ 1 GOAL…από τα αποδυτήρια!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria