Ο ισχυρός ανταγωνισμός για την ποιότητα βιζόν συνεχίζεται στην SAGA FURS - OlaDeka

Ο ισχυρός ανταγωνισμός για την ποιότητα βιζόν συνεχίζεται στην SAGA FURS

H δημοπρασία Μαρτίου συνεχίστηκε και χθες με έντονο ανταγωνισμό στην κατάμεστη από 800 περίπου αγοραστές αίθουσα δημοπρασιών της SagaFursστο Ελσίνκι Φιλανδίας.
Τη.. σκυτάλη από την ιστορική και από κοινού για πρώτη φορά δημοπρασία μεταξύ Saga Furs, American Legend και Fur Harvesters πήρε η Saga Furs προσφέροντας μετά τις αλεπούδες των πρώτων ημερών για πρώτη φορά βιζόν.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλάμβανε προσφορά 730.000 Saga δέρματα βιζόν Black M, Mahogany M, Sapphire M, Silverblue M-F, Palomino M-F.

Η ζήτηση ήταν αρκετά έντονη με πωλήσεις 100% και τις τιμές να παραμένουν σταθερές με ελάχιστες αποκλίσεις.

Οι κύριοι αγοραστές ήταν Χονγκ Κονγκ / Κίνα με καλή υποστήριξη από την Τουρκία, την Ελλάδα και την αγορά της Δυτικής Ευρώπης.

Η δημοπρασία συνεχίζεται αύριο Δευτέρα με το δημοπρατήριο της American Legend να προσφέρει συνολικά 800,000 δέρματα mink, εκ των οποίων τα 205,000 είναι τα Blackglama F, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει καιGold Black, GLMA, Silver Black, Standard, American Legend Mahogany, Mahogany, Unlabelled Mahogany, Pastel, White, Silver blue, Sapphire, Pearl, Black Cross και Silver blue Cross.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria