ΚΑΣΤΟΡΙΑ: RUN GREECE – «Ένας Αγώνας Για Όλους» (Τον Σεπτέβριο)

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΣΤΟΡΙΑ: RUN GREECE – «Ένας Αγώνας Για Όλους» (Τον Σεπτέβριο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: RUN GREECE – «Ένας Αγώνας Για Όλους»
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΕΔΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

Νέο Πρόγραμμα από τον ΣΕΓΑΣ με τη στήριξη της WIND

Λάρισα –Ηράκλειο – Ιωάννινα – Καστοριά –Αλεξανδρούπολη- Πάτρα

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.

Ο κύκλος των φετινών αγώνων RUN GREECE 2014, που παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση, είναι διευρυμένος κατά μία πόλη λόγω της μεγάλης περσινής ανταπόκρισης. Φέτος η Λάρισα είναι ο 1ος, από τους έξι, σταθμούς του δρομικού θεσμού στις 30/3.

Ακολουθούν το Ηράκλειο 27/4,

τα Ιωάννινα 11/5,

η Καστοριά 21/9,

η Αλεξανδρούπολη 28/9

και η Πάτρα 12/10.

Η WIND βρίσκεται για μία ακόμα χρονιά στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ ως Μέγας Χορηγός ΣΕΓΑΣ και ως Μέγας Χορηγός Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUNGREECE. Μάλιστα, ως Επίσημος Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας της διοργάνωσης για τη διεξαγωγή των Αγώνων Δρόμου και στις 6 πόλεις.
Με κύριο μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους» η WIND φιλοδοξεί να παρακινήσει ξανά τους ανθρώπους των έξι πόλεων να αγκαλιάσουν αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού ώστε να ξεπεραστούν οι περσινές συμμετοχές.
 Η εταιρεία δίνει ένα ακόμα κίνητρο στους δρομείς να τρέξουν ενισχύοντας τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής με τη διάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης, την οποία έχει εισαγάγει στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη. Έτσι κάθε δρομέας που συμμετέχει στο πρόγραμμαRUN GREECE σε κάθε μία από τις έξι πόλεις, τρέχει για καλό σκοπό καθώς εκ μέρους του, η WIND θα υποστηρίξει το έργο φορέων κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέροντας χρήματα.
Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND ΕλλάςΓιώργος Τσαπρούνης χαιρέτησε τη συνέχιση της  χορηγικής συνεργασίας και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το πρόγραμμα RUN Greece αποτελεί μια επιτυχημένη πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ για την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού στην περιφέρεια δίνοντας παράλληλα ώθηση στις τοπικές κοινωνίες. Η WIND πιστεύει και στηρίζει τα τελευταία χρόνια τέτοιες διοργανώσεις δίνοντας παράλληλα και μια κοινωνική διάσταση. Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει και φέτος το θεσμό και με τη δική μας συνεισφορά να κάνει τη συμμετοχή του ταυτόσημη με την προσφορά».
Το πρόγραμμα των αγώνων πόλης παρουσίασαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και Βασίλης Σεβαστής αντίστοιχα, καθώς και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού  Κυριακή Γιαννακίδου. Χαιρετισμό απηύθυναν και εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης των 6 πόλεων που θα πραγματοποιηθεί το RUN GREECE.
Ο Δήμαρχος Καστοριάς Μανώλης Χατζησυμεωνίδης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ και της Wind, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος επισήμανε πως η σειρά αγώνων. “Είναι ένα καλό σχέδιο για να προαχθεί ο αθλητισμός”.
Μάλιστα ο Σαββόπουλος ξεκαθάρισε πως και φέτος θα είναι ένας από εκείνους που θα πάρουν μέρος στον αγώνα.
Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού  Κυριακή Γιαννακίδου και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.

mywaypress.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια