«Run Greece»: ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - OlaDeka

«Run Greece»: ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Μεγάλη απήχηση στο δρομικό κίνημα, αλλά και στην τόνωση των τοπικών κοινωνιών είχαν οι αγώνες δρόμου με την ονομασία «Run Greece», που πραγματοποίησε ο ΣΕΓΑΣ για πρώτη φορά το 2013 μαζί με την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η μεγάλη αυτή ανταπόκριση είχε σαν αποτέλεσμα τη διεύρυνση του θεσμού και έτσι, αντί των πέντε πόλεων, να διεξαχθεί φέτος σε έξι, αφού προστέθηκε στη σειρά των αγώνων και η ακριτική Αλεξανδρούπολη.

Τον κύκλο των αγώνων «Run Greece 2014» και τη συνέχιση της συνεργασίας με την χορηγό εταιρεία WIND Ελλάς παρουσιάζει ο ΣΕΓΑΣ την ερχόμενη Πέμπτη 13 του μηνός στις 12:30 στην «Αίγλη» του Ζαππείου.
Η νέα σειρά Λαϊκών Αγώνων Δρόμου μαζικού χαρακτήρα διεξάγεται, όπως είναι γνωστό, στην περιφέρεια της χώρας με τη συνεργασία της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης των περιοχών, όπου διεξάγονται οι αγώνες αυτοί.

Πρόκειται για έξι μαζικούς αγώνες (5χλμ, 10χλμ και παιδικοί αγώνες) που θα πραγματοποιηθούν με πρώτον αυτόν της Λάρισας στις 30 Μαρτίου. Μετά τη Λάρισα σειρά έχει στις 27 Απριλίου το Ηράκλειο, στις 11 Μαΐου τα Ιωάννινα, στις 21 Σεπτεμβρίου η Καστοριά, στις 28 του ίδιου μήνα η Αλεξανδρούπολη και στις 12 Οκτωβρίου η Πάτρα.

Στόχος αυτής της προσπάθειας της Ομοσπονδίας είναι να δώσει την ευκαιρία σε πολίτες και δρομείς της περιφέρειας να συμμετάσχουν σε αγώνες και να βιώσουν εμπειρίες, αλλά και γενικότερα να δημιουργηθούν συνθήκες για την καλύτερη επαφή των τοπικών σωματείων με την κοινωνία.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ, ενώ έχουν προσκληθεί οι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι των πόλεων που θα διεξαχθούν οι αγώνες, καθώς και οι εκπρόσωποι του μεγάλου χορηγού των αγώνων και του ΣΕΓΑΣ, της WIND Ελλάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria