ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ OnIOff – Σάκης Δαζάνης

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ OnIOff – Σάκης Δαζάνης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ OnIOff - Σάκης Δαζάνης
Ο Δήμος Καστοριάς στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής στηρίζοντας τις πολιτιστικές τους δράσεις, και μετά από παραχώρηση του Αρχοντικού Βέργου στην Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς (τμήμα Πολ. Συλ. Αθαν. Χριστόπουλου) για τη

λειτουργία της Έκθεσης Φωτογραφίας “On-Off” προωθεί το Δελτίο Τύπου για ενημέρωση :

Σάκης Δαζάνης
Φωτοβιογραφικό
Γεννήθηκε και ζει στην Κοζάνη. Είναι Καθηγητής Πληροφορικής (Μηχανικός Η/Υ Παν. Πατρών) σε Λύκειο και ασχολείται με τη φωτογραφία από το 2009.
Την περίοδο 2009-10 ήταν εισηγητής σε μαθήματα Φωτογραφίας-Photoshop στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Το 2013 παρακολούθησε workshop με τον κορυφαίο φωτογράφο του πρακτορείου Magnum Jacob Aue Sobol και σεμινάρια φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη.
Έχει βραβευθεί και διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς φωτογραφίας αλλά και διεθνείς (Ειρήνη Είναι 2011 – Διασυνοριακός Διαγωνισμός Πρέσπας).
Φωτογραφίες του έχουν επιλεχθεί κατά καιρούς σε ελληνικά και ξένα φωτογραφικά περιοδικά (Φωτογράφος, International Street Photographer) καθώς και πλήθος ιστοσελίδων και blogs.

Η έκθεση φωτογραφίας “On-Off” είναι η πρώτη ατομική του έκθεση και είναι μία συλλογή από 35 αγαπημένες φωτογραφίες (είτε στο δρόμο-On street είτε εκτός αυτού Off-street) τραβηγμένες τα τρία τελευταία χρόνια όταν και  ασχολήθηκε στενά με τη φωτογραφία ΔΡΟΜΟΥ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ OnIOff - Σάκης Δαζάνης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ OnIOff - Σάκης Δαζάνης
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια