"Πουλήσανε" τους Ουκρανούς νεοναζί - Εκτέλεσαν τον Olexander Muzychko για να φαίνεται "καθαρός" ο Γιατσένιουκ - OlaDeka

“Πουλήσανε” τους Ουκρανούς νεοναζί – Εκτέλεσαν τον Olexander Muzychko για να φαίνεται “καθαρός” ο Γιατσένιουκ

"Πουλήσανε" τους Ουκρανούς νεοναζί - Εκτέλεσαν τον Olexander Muzychko για να φαίνεται "καθαρός" ο Γιατσένιουκ

Αφού χρησιμοποίησαν τους νεοναζί εγκληματίες του Δεξιού Τομέα, για να ρίξουν τον πρόεδρο Γιανούκοβιτς και για να σκοτώνουν αστυνομικούς των “Μπερκούτ” στην πλατεία του Κιέβου, τώρα που τελέιωσε ο ρόλος τους, ήρθε η ώρα να τους ξεφορτωθούν και αυτούς. Πιο πριν σας ανακοινώσαμε την εκτέλεση του αρχηγού του Δεξιού Τομέα Olexander Muzychko, ο οποίος καταζητούνταν με διεθνές έναλμα σύλληψης από την Ρωσία για το θάνατο και τον βασανισμό 20 Ρωσων στρατιωτών στον δεύτερο πόλεμο της Τσετσενίας το 2000.

Πυροβολήθηκε τη διάρκεια της νύχτας σε επιχείρηση από τις ουκρανικές ειδικές δυνάμεις ,δήλωσε την Τρίτη ανώτερος Ουκρανός αξιωματούχος του ΥΠΕΣ.

Ο Muzychko , ήταν επίσης γνωστός ως Sashko Bilyi , και βρισκόταν τη Δευτέρα σε καφετέρια στη δυτική ουκρανική πόλη Rovno όταν ξεκίνησε η επιχείρηση τις ειδικές δυνάμεις.

Ο Muzychko , ο οποίος, ανήκε στο νεοναζιστικό κόμμα “Δεξιός Τομέας” και συμμετείχε ενεργά στις ταραχές ( διαδηλώσεις ) στο Κίεβο , προσπάθησε να διαφύγει μέσα από ένα παράθυρο ανοίγοντας πυ τραυματίζοντας έναν από τους αστυνομικούς , προτού σκοτωθεί από την ανταπόδοση των πυρών , σύμφωνα με το Αναπληρωτή Υπουργός Εσωτερικών
Β.Yevdokimov .

” Ο Muzychko πυροβολήθηκε στο πόδι του , αλλά προσπάθησε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς,και πυροβολούσε ακόμα και όταν είχε πέσει στο έδαφος. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατο του Muzychko ” είπε ο Yevdokimov είπε , στο UNIAN.

Τρεις άλλοι ένοπλοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. Είναι ξεκάθαρο ότι χάλαγε τη “μοστρα” του νεοναζιστή πρωθυπουργού Γιατσένιουκ τον οποίο τον στηρίζουν οι ακροδεξιοί της χώρας αλλά και των ΗΠΑ και της Δύσης που τον αποδέχτηκαν ως “νόμιμο” πρωθυπουργό.Ήταν χρη΄σιμοι γεωπολιτικά για τους Αμερικανούς αλλά τώρα ο ρόλος τους τελείωσε και ήταν ώρα να “εξουδετερωθούν”.

Όμως αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο, ο Δεξιός Τομέας αποτελείται από οπλισμένους και εκπαιδευμένους παλαβούς, οι οποίοι δεν θα συγχωρήσουν αυτή την “προδοσια”. Ανήκουν στον ουκρανικό υπόκοσμο, είναι φρικιαστικά σκληροί, και το κυριότερο δεν ξεχνάνε ποτε. Ο Γιατσένιουκ και η κυβέρνησή του θα πρέπει να έχουν πια αστυνομική συνοδεία ακόμα και στην…τουαλέτα.
 defencenet

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria