Δείτε πως περιγράφουν σε δημοσίευμα οι Κινέζοι το Gala της έκθεσης του Χονκ Κονγκ -(Πολλές φωτογραφίες) - OlaDeka

Δείτε πως περιγράφουν σε δημοσίευμα οι Κινέζοι το Gala της έκθεσης του Χονκ Κονγκ -(Πολλές φωτογραφίες)

2014 Χονγκ Κονγκ Γούνα Gala
Θέμα: FUR NATION

To φετινό Gala του Χονγκ Κονγκ (2014) με θεματικό τίτλο «Fur Nation» κατέδειξε την επιτομή της μόδας της γούνας, και ενέπνευσε περαιτέρω Κινέζους και διεθνείς σχεδιαστές να
ανακαλύψουν την ευελιξία και την κομψότητα της γούνας ως ένα ιδανικό υλικό ένδυσης.

 Η επίδειξη μόδας παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του θέματος « Fur Nation»,  και επέτρεψε στους τοπικούς σχεδιαστές να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους στο διάδρομο και να κερδίσoουν το παθιασμένο χειροκρότημα από περισσότερους από 2.000 συμμετέχοντες.

Το Gala, χαρακτήρισε την πρώτη νύχτα της ετήσιας Χονγκ Κονγκ International Fur Fashion Fair και διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Γούνας του Χονγκ Κονγκ, προσελκύοντας  16 συνολικά  διάσημα τοπικά γουνοποιιτικά brands για να επιδείξουν την τελευταία συλλογή τους . Το Gala συνεχίζει να αναπτύσσει τη φήμη της τοπικής βιομηχανίας ως ένα διεθνές κέντρο του πολυμήχανου, υψηλής ποιότητας μόδας με « γούνα από το Χονγκ Κονγκ » .

Ενθαρρύνοντας τους σχεδιαστές να καμαρώνουν την αρχική τους λάμψη, το φετινό Gala παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του θέματος « Fur Nation », concept το οποίο αποτελούνταν από πέντε σκηνές : Λαογραφικό , Δημιουργία , Απίστευτα σπορ , Fabulous και Fantasia , που χρησιμοποιήθηκαν για να παρουσιάσουν εξαιρετικά σχέδια από 16 τοπικούς γουναράδες .

Με τη βοήθεια της μουσικής και τα οπτικά εφέ, κάθε παράσταση έφερε στο κοινό μια διαφορετική πτυχή του « Fur Nation».  Κάθε ένα από τα ενδύματα γούνας παρουσιάστηκε ως μια γιορτή για τα μάτια  και  συμπεριλήφθηκαν κοντά Jackets, μακριά παλτά, κάπες,  Spor Jackets,  φούστες,  φορέματα,  βραδινά φορέματα και νυφικά.

Εκτός από το υπέροχο Gala, η Ομοσπονδία  Γούνας του Χονγκ Κονγκ  συνεχίζει να συνεργάζεται με τους τοπικούς κορυφαίους σχεδιαστές για το ‘Designers Love Fur Collection’   με θέμα «Fur Fantasia».  Οκτώ σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένης της κα Bonita Cheung, η κα Lu Lu Cheung, ο κ. Arthur Lam,  η κα Hei Lau, ο κ. Lo Sing Chin,  η κα Hidy Ng,  ο κ. William Tang και ο κ. Kevin Yeung, συνεργάστηκαν για να αναδείξουν το εξαιρετικό ταλέντο τους.

Το  σχέδιο μόδας Γούνας του Χονγκ Κονγκ έχει προχωρήσει πολύ πιο πέρα ​​από τα διεθνή πρότυπα μόδας, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει  ηγετική θέση.  Αυτό το έτος, η Ομοσπονδία είχε καλέσει πολύτιμους επισκέπτες, όπως τον κ. Vladimir Anatolyevich Καλίνιν, Γενικό Πρόξενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας τον κ. Χριστόδουλο Μαργαρίτη, Γενικό Πρόξενο της Ελλάδα, τον κ. Nurzhan Abdymomunov, Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας του Καζακστάν και η κα Sari Aho, Πρόξενο της Φινλανδίας.

Το Gala Γούνας του Χονγκ Κονγκ  ήταν πάντα το πιο σημαντικό γεγονός του κλάδου της γούνας,  εφιστώντας την προσοχή τους πάνω από 2.000 αγοραστές από όλο τον κόσμο που συνωστίζονται στο χώρο. Για πρώτη φορά, γουναράδες από το Καζακστάν κλήθηκαν επίσης να συμμετάσχουν στη διάσημη φετινή διοργάνωση. (Θυμάστε το άρθρο του oladeka που ανέφερε την ιδιαίτερη περιποίηση στους Καζάκους? Δείτε ΕΔΩ)
Στις διασημότητες του Gala περιλαμβάνονται ο κ. Andy Wong, η κα Dada Chan, η κυρία Mandy Wong, η κα Jacqueline Wong, η κα Jessica C., η κα Jacqueline Ch’ng,  η κα Ankie Beilke, η κα Océane Zhu και η κα Bonnie Sin. 
Εκδόθηκε από: Χονγκ Κονγκ Ομοσπονδία Γούνας 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria