ΜΙΛΑΝΟ: ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ - DRONES ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΒΑΛΕ Ο FENDI ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ - OlaDeka

ΜΙΛΑΝΟ: ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ – DRONES ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΒΑΛΕ Ο FENDI ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας παρουσίασαν γούνες με χρώματα, όγκο και  χιούμορ στις συλλογές τους στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο .
Ακριβώς όπως το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη , μία από τις
μεγαλύτερες τάσεις του Μιλάνου ήταν γούνα με χρώματα και prints. Μόνο η φαντασία θέτει όριο .
Πορτοκαλί, μπλε και κόκκινο ήταν μόνο μερικά από τα χρώματα που παρουσίασαν στην πασαρέλα οι Dolce& Gabbana,  Emilio Pucci, Roberto Cavalli και άλλα μεγάλα ονόματα.
Ειδικά ο Fendi εξέπληξε με τον τρόπο που χρησιμοποίησε τη γούνα όταν το μοντέλο Cara Delevingne κράτησε ένα γούνινο αξεσουάρ που έμοιαζε με τον ίδιο τον Karl Lagerfeld. 
Το συγκεκριμένο κομμάτι με look μινιατούρα, έγινε γρήγορα το πλέον πολυσυζητημένο στο show άσχετα αν ο Fendi χρησιμοποίησε γούνα σε πολλά άλλα ρούχα του επίσης.
 Η εφημερίδα South China Morning Post έγραψε :
Το οικογενειακό μας label έχει τις ρίζες του στη γούνα και για την κολεξιόν φθινόπωρο – χειμώνα 2014 η Silvia Fendi και ο Karl Lagerfeld, σίγουρα δεν το έχουν ξεχάσει αυτό.

 Με το ” Made in Italy” ζωγραφίζοντας στους τοίχους της αίθουσας και χρησιμοποιώντας τα εκκεντρικά τηλεχειριζόμενα ελικόπτερα με κάμερα που βούιζαν πάνω από τα κεφάλια, ο Fendi ξεκίνησε μια υπέροχη γιορτή των ιδεών. 



Τα πολύχρωμα παλτό ήταν πλέον θέμα συζήτησης σε όλους όταν οι διάδρομοι γέμισαν με αλεπού, βιζόν και άλλα είδη γούνας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να υιοθετήσει κανείς το μπλέ του χειμώνα όταν έρθει το κρύο. Ο Emilio Pucci χρησιμοποίησε γούνες natrual αλλά και βαμμένες.

Το examiner έγραψε: Κρατείστε αυτό: Ογκώδεις γούνες σε πορτοκαλί κολοκύθας, καφέ, μπεζ και φίλντισι θα σας κρατήσουν ζεστές τον ερχόμενο Χειμώνα.

 Προσθέστε σε αυτό το χαριτωμένο μικρό κρέμ και σκούρα καφέ στίγματα σε παλτό με animal print και είστε έτοιμοι …

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria