ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ - OlaDeka

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Πλήθος κόσμου , συνδημότες μας και επισκέπτες, συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου της Αποκριάς. Ο Δήμος Καστοριάς ενίσχυσε το  πατροπαράδοτο έθιμο “Μπουμπούνα-Χάσκαρι, τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας

καθώς και το καρναβάλι της Μεσοποταμίας, το πιο γνήσιο αποκριάτικο καρναβάλι σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

Με παιδικό πάρτι, κάψιμο καρνάβαλου και Παρέλαση καρναβαλιστών ολοκληρώθηκε το Καρναβάλι της Μεσοποταμίας με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε μία ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού ενάντια στο κλίμα των καιρών μας.

Όπως κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις Μπουμπούνες-Χάσκαρι και Καθαράς Δευτέρας υποστηρίχθηκαν από το Δήμο Καστοριάς ώστε να διατηρηθούν τα ήθη και έθιμα σε κάθε περιοχή του Καλλικρατικού Δήμου. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι τόσο στις γειτονιές της πόλης της Καστοριάς όσο και σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου, τους οποίους και συγχαίρουμε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria