Απαράδεκτη συμπεριφορά Δακή στους δημοσιογράφους της Καστοριάς! - OlaDeka

Απαράδεκτη συμπεριφορά Δακή στους δημοσιογράφους της Καστοριάς!

Με τους υπαλλήλους του στην Περιφέρεια φαίνεται ότι έχει μπερδέψει τους δημοσιογράφους της Καστοριάς, ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής, θεωρώντας ότι είναιυποχρεωτική η παρουσία τους στις εκδηλώσεις προβολής του έργου του και, μάλιστα, σε προεκλογική περίοδο!!! Ο κ. Δακής που εμφανίστηκε καθυστερημένος στο ραντεβού του με τους δημοσιογράφους, είχε την πεποίθηση πως όχι μόνο θα έπρεπε να τον περιμένουμε στις περαιτέρω καθυστερήσεις που δημιούργησε, αλλά και ότι είμαστε υποχρεωμένοι να προβάλλουμε το έργο του στο …βωμό της ενημέρωσης των πολιτών.

Μάλλον, ο κ. Δακής έχει …μπερδέψει την λέξη ενημέρωση με την λέξη προβολή, για την οποία οφείλουμε να τον πληροφορήσουμε ότι δεν είμαστε καθόλου υποχρεωμένοι, ειδικά σε ό,τι αφορά θέματα, τα οποία ουκ ολίγες φορές έχουμε αναδείξει στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο κ. Δακής δε δίστασε να συγκρίνει τον εαυτό του με τον πρωθυπουργό της χώρας(!!!)

“Η Ελληνική Δημοκρατία προβλέπει κάποιες θεσμικές λειτουργίες. Όταν ο Περιφεριεάρχης, που εκφράζει το επίπεδο διακυβέρνησης του τόπου σε επίπεδο Περιφέρειας ή ο πρωθυπουργός σε επίπεδο χώρας, λένε κάποια ζητήματα θετικά, είναι προφανές ότι είναι μείζονος σημασίας”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δακής.Σεντρα

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria