Εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο νεοναζιστής ηγέτης του "Δεξιού Τομέα" στην Ουκρανία - Aυτός που χτυπούσε τον εισαγγελέα - OlaDeka

Εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο νεοναζιστής ηγέτης του “Δεξιού Τομέα” στην Ουκρανία – Aυτός που χτυπούσε τον εισαγγελέα

Εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο νεοναζιστής ηγέτης του "Δεξιού Τομέα" στην Ουκρανία - Aυτός που χτυπούσε τον εισαγγελέα

– Με δυο σφαίρες στην καρδιά δολοφονήθηκε ο νεοναζιστής Αλεξάντρ Μουζίτσκο

– ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καρτέρι θανάτου είχαν στήσει άγνωστοι στον ακροδεξιό ηγέτη του “Δεξιού Τομέα” της Ουκρανίας, Αλεξάντρ
Μουζίτσκο. Τον εκτέλεσαν με δυο σφαίρες στην καρδιά.

Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί φωτογραφία του άψυχου κορμιού του νεοναζιστή ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος της Ουκρανίας, του ανθρώπου που ήταν από τους επικεφαλής του κινήματος διαμαρτυρίας της πλατείας Ανεξαρτησίας κατά του Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Russia Today επικαλούμενο τον βουλευτή Αλεξάντρ Ντόνι, η ενέδρα θανάτου τον Μουζίτσκο, γνωστό και ως Σάσκο Μπίλι, είχε στηθεί στο Ρόβνο στη δυτική Ουκρανία, όπου βρισκόταν για να συντονίσει τις τοπικές οργανώσεις του δεξιού τομέα. “Η πορεία του αυτοκινήτου του κόπηκε από δυο οχήματα. Τον έσυρα έξω, τον έριξαν στο έδαφος και του έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη. Μετά, τον πυροβόλησαν δυο φορές στην καρδιά”, έγραψε ο Ουκρανός βουλευτής στο Facebook.

Όπως είπε στο uapress.info το μέλος του Δεξιού Τομέα Γιάροσλαβ Γκανίτνι, αυτοί που δολοφόνησαν τον Μουζίτσκο απήγαγαν άλλα πέντε άτομα που ήταν μαζί του.

Αυτή είναι η μια εκδοχή για το πως δολοφονήθηκε ο Μουτζίτσκο. Άλλη, που παρουσιάσει το site VSE του Ρόβνο, αναφέρει πως ο ηγέτης του Δεξιού Τομέα δολοφονήθηκε από ενόπλους σε καφετέρια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η καφετέρια έχει ήδη αποκλειστεί από την αστυνομία και γίνονται έρευνες.

Ο Μουζίτσκο ήταν γνωστός για τις αντισημιτικές του ιδέες, αλλά και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας, στο πλευρό των ανταρτών κατά των Ρώσων.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TWITTER @Alexey Yaroshevsky

Λίγες μέρες μετά την πτώση της κυβέρνησης Γιανουκόβιτς, video που κυκλοφόρησε τον έδειχνε να τραμπουκίζει και να χαστουκίζει έναν εισαγγελέα, ενώ άλλο video που έκανε το γύρο του διαδικτύου αποκάλυπτε τη μαζοχιστική πλευρά του εαυτού του και τον έδειξε να τρώει ξύλο από δυο καλλονές!

Новая власть на Украине – Музичко розмовляє з прокурором01:59reEmbedit

Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading

 
hellas-now.com/2014/03/blog-post_1261.html#sthash.KZxjnIlQ.dpuf

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria