ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΑΚΗ: ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ, ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ?

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΑΚΗ: ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ, ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ?

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΑΚΗ: ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ, ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ?

Η δεκάδα που φαντάστηκαν κάποιοι είναι η εξής:


Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης: Δημήτρης Σαββόπουλος
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:
1. Βυσσούλης Ιωάννης
2. Δούκης Χρυσόστομος
3. Εμμανουηλίδης Δημήτριος
4. Ζήνδρου Αλίκη
5. Κοζατσάνη Δέσποινα
6. Κυριακίδου Κάλη
7. Σαρρής Δημήτριος
8. Ταλίδης Φιλώτας
9. Χαρούμενος Πασχάλης
10. Χατζησήσης Αλέξανδρος
Εμείς θα σας μιλήσουμε χρησιμοποιώντας ατάκα του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου.

Αν ήταν να επιλέξουμε και μεταφυσικό avatar θα είχε τη μορφή και την ιδιοσυγκρασία του Διονύση Παπαγιαννόπουλου ο οποίος με σηκωμένο το φρύδι θα μουρμούριζε:

Με το μπαρδόν 1) Είστε σίγουροι ότι οι δέκα, είναι ακριβώς αυτοί οι δέκα που ξεφούρνισαν τα καστοριανά τσακάλια της καθωσπρέπει δημοσιογραφίας που ενίοτε τη βλέπουν και αντάρτες πόλης?  Μήπως δεν είναι κλειδωμένη όπως ακριβώς την παρουσιάζετε η συγκεκριμένη δεκάδα?
Με το μπαρδόν 2) Βρε μπαγάσες παλιές καραβάνες της δημοσιογραφίας, επίτηδες κάνετε τέτοιες πατάτες για να συζητιέστε και να προβάλεστε μέσω του γνωστού αφορισμού, “αρνητική προβολή, δεν παύει να είναι προβολή”?
 Λέτε ότι μεσα σε ένα 24ωρο θα ανακοινωθεί και ο 11ος που θα ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο.Με ποια λογική  αστέρες μου πιστεύετε ότι κάποιος συνδυασμός θα ανακοίνωνε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο από τις 11 Μαρτίου ενώ οι εκλογές είναι το Μάιο? Ε? Και το πιστεύετε κι όλας!!!!  
Μήπως θα ήταν πιο φρόνιμο να κρατηθεί κάποια ή κάποιες θέσεις για μπαλαντέρ της επόμενης ή ακόμα και της τελευταίας στιγμής? Λέμε, μήπως αλάνια μου?

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια