Παρουσία του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ Χρ. Φωτόπουλου η συνέλευση των Αστυνομικών Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτογραφίες) - OlaDeka

Παρουσία του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ Χρ. Φωτόπουλου η συνέλευση των Αστυνομικών Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Παρουσία του προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων), Χρήστου Φωτόπουλου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Καστοριάς, όπου τέθηκαν στο επίκεντρο τα ζητήματα που απασχολούν τους άνδρες της Αστυνομίας τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, με κύρια αναφορά στα οικονομικά και τα ασφαλιστικά τους ζητήματα, καθώς και στο σχέδιο Νόμου για την αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε τοπικό δε, επίπεδο, τα κυρίαρχα ζητήματα που απασχόλησαν τη Γενική Συνέλευση ήταν αυτά της έλλειψης υποδομών, αλλά και ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και αυτό της φύλαξης των συνόρων, τα οποία παρά το γεγονός ότι είναι γνωστά και αποτελούν πάγια αιτήματα της Ένωσης, μέχρι στιγμής δεν έχουν επιλυθεί.

«Υπάρχει μια σειρά αλλαγών στα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα, για τα οποία ο κάθε αστυνομικός θα πρέπει να έχει μία επαρκή ενημέρωση. Επιπλέον, ειδικά στην Καστοριά που είναι μία παραμεθόριος περιοχή, υπάρχουν πολλά προβλήματα, τα οποία δεν τα σκέφτεται το Κέντρο και λειτουργεί έχοντας ως γνώμονα το τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα», σημείωσε ο κ. Φωτόπουλος.
«Οι προτεραιότητες δίνονται στο κέντρο, παρά το γεγονός ότι η τοπική Ένωση, αλλά και εμείς, «φωνάζουμε» ότι η Πολιτεία θα πρέπει να στρέψει το βλέμμα της στις ακριτικές περιοχές», συμπλήρωσε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria