ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Τους 6 μήνες που έχουμε μπει στην διαδικασία να βοηθήσουμε τα αδέσποτα της πόλης μας σαν εθελοντική ομάδα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε συναντήσει την ΠΑΝΤΕΛΗ έλλειψη του δήμου. Δεν υπάρχει φυσικά το πρόβλημα μόνο στην Καστοριά αλλά πραγματικά στην πόλη μας και στο ”διαμάντι” ( μέσα σε εισαγωγικά η λέξη ) όπως λένε οτι είμαστε υπάρχει εξαιρετική απουσία του δήμου. 

Πότε ακούσατε τελευταία φορά τον δημο Καστοριας να στειρώνει ενα αδέσποτο? πότε ακούσατε τελευταία φορά τον δημο Καστοριάς να περιθαλπτει και να δίνει την απαραίτητη ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη τοσο σε αυτό αλλά και για την δημόσια υγεία σε ένα αδεσποτο? πότε ακούσατε 1 απο τα πολλά αδέσποτα που βρίσκονται αυτη την στιγμή εγκλωβισμένα πίσω απο κάγκελα του κυνοκομειου μας να υιοθετειται? διαφημίστηκε ποτέ το κυνοκομειο οτι έχει πολλές ψυχές που πεινάνε και πονάνε οτι είναι ανοιχτό προς το κοινό για υιοθέτηση?
 Κανένας κτηνίατρος δεν είναι συμβεβλημένος να κανει στειρώσεις σε αδέσποτα και η αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία του δήμου κάνει στειρώσεις μόνο ( δικα τους λογια ) σε παραγωγικά ζώα !!! Δηλαδή κάνουν στις αγελάδες ( σιγα μην κάνει κανεις ) και δεν κανουν στα αδέσποτα γατιά και σκυλιά. το θέμα ειναι εξαιρετικά σοβαρό και κάποτε πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν οι αρχές σε αυτή την πόλη όπως πρέπει. Μην ξεχνάμε οτι στον δήμο κάθε χρόνο έρχονται λεφτά από την Ευρώπη για στειρώσεις και σιτίσεις αδέσποτων… τα σχόλια δικά σας!
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria