Δείτε το μήνυμα της Γλυκερίας κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού – ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

Αρχική » Διάφορα » Δείτε το μήνυμα της Γλυκερίας κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού – ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

Δείτε το μήνυμα της Γλυκερίας κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού - ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

Η επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση του νερού, του σημαντικότερου συλλογικού μας αγαθού ενώνει όλο και περισσότερους ανθρώπους σε δράσεις προκειμένου να εμποδιστεί αυτή η ολέθρια για το δημόσιο συμφέρον εξέλιξη.

Αυτή τη φορά είναι οι καλλιτέχνες που παίρνουν θέση και ανταποκρίνονται στην έκκληση τουSAVEGREEWATER, της πρωτοβουλίας για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα, να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους και να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθεια προάσπισής του.

Η Γλυκερία ως καλλιτέχνης έχει συντροφεύσει με το τραγούδι και την ευαισθησία που την διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια τη ζωή και τα όνειρα μας.

Χαμηλών τόνων, αλλά βαθιά πολιτικοποιημένη ως άνθρωπος δεν μπόρεσε να μείνει αδιάφορη στο μείζον θέμα της επικείμενης ιδιωτικοποίησης του νερού στην χώρα μας και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα να προσθέσει και τη δική της μοναδική φωνή μαζί με εκείνη όλων όσων έχουν υπογράψει είτε την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών right2water είτε την επιστολή συλλογής υπογραφών που τρέχει ακόμη και τώρα μέσω avaaz και που απευθύνεται στην κυβέρνηση και την Τρόικα ζητώντας την ανάκληση αυτής της ανορθολογικής και αντιδημοκρατικής επιλογής.

Δείτε και το βίντεο του SAVEGREEKWATER:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια