Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΨΩΝΙΖΕΙ ΜΑΡΤΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ

Αρχική » Διάφορα » Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΨΩΝΙΖΕΙ ΜΑΡΤΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ

Επειδή βαριόμαστε απελπιστικά να γράψουμε για το συγκεκριμένο θέμα αλλά ταυτόχρονα μια απορία την έχουμε, θα τα πούμε έστω και γρήγορα.

Σάββατο 1 Μαρτίου. Το oladeka δέχεται μια πληροφορία από αναγνώστη και τη δημοσιεύει αφού τη διασταυρώνει από επαγγελματίες και άλλους δημότες που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο Ζέρβα. Διαβάστε το εδώ:

http://oladeka.blogspot.gr/2014/03/ayto-einai-to.html 

Πιο πολύ πλάκα όμως έχουν κάποια σχόλια που επίσης αναδημοσιεύουμε εδώ:


http://oladeka.blogspot.gr/2014/03/2.html

Κάποιοι από εκείνη την στιγμή θεώρησαν ότι βρίσκονται σε αίθουσα δικαστηρίου και όπως γράφουν απολογίες για πελάτες τους, σκέφθηκαν πως θα πρεπε να γράψουν και τώρα ένα κείμενο για κάποιον από την παρέα τους ώστε να φανεί αυτό που ήθελαν να φανεί.

Και έτσι το ρόλο της μάρτυρος που καταθέτει όπως τη συμβουλέψουν οι ειδικοί, έπαιξε η κα Νικολή που δημοσίευσε αυτό:

Αγαπητοί,
Σήμερα κατά την συνάντησή μου με συνυποψήφιους μου, της ομάδας μας «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ. Βασιλειάδη Νικόλαου, περνώντας τυχαία έξω από μια τοπική Καστοριανή επιχείρηση, λόγω της ημέρας (1η Μαρτίου)
και ως μητέρα 3 παιδιών ένοιωσα την ανάγκη να κάνω ένα δώρο στις κόρες μου, έναν παραδοσιακό κομψό χειροποίητο ΜΑΡΤΗ.


Τελικά αυτή η αυθόρμητη κίνηση μου, δημιούργησε σενάρια συνωμοσίας σε κάποιους που την άρπαξαν με σκοπό την συκοφαντία.


Αυτή μου η επιθυμία έδωσε το δικαίωμα «κάποιοι» που δεν έχουν το γνώρισμα του πολιτισμού αλλά και της κοινωνικότητας να δημιουργήσουν σενάρια λαϊκισμού.
Προσωπικά, θα συνεχίσω να λειτουργώ όπως ξέρω και πράττω σε όλη μου την ζωή, να στηρίζω την Πόλη μου αλλά και τους ανθρώπους χωρίς να σκέφτομαι πολιτικές και αντιπαλότητες.

Ως Δημότης Καστοριάς έχω μάθει να στηρίζω την Πόλη μου.
Για το καλό αυτού του τόπου αλλά και για να δώσουμε το σωστό παράδειγμα στα παιδιά
μας, πρέπει να παραμερίσουμε τις νοοτροπίες του παρελθόντος.

Με εκτίμηση 
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΗ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Καστοριάς

Και ήρθε η ώρα για το δικό μας ερώτημα. Ε να μη ρωτήσουμε τώρα?

Αγαπητή κυρία Νικολή το Μάρτη για τις κόρες σας, ναι αυτό το κομψοτέχνημα, ο Βασιλειάδης σας το ψώνισε?  Μα τι καλοός!!! Είσασταν και σεις στο μαγαζί της κας Ζέρβα ή τον στείλατε για το θέλημα? Γιατί εσάς ούτε που σας είδανε. Τον κο Βασιλειάδη πρόσεξαν μόνο. Να σα πω….Το συνηθίζετε αυτό στον συνδυασμό σας,  δηλαδή βγαίνετε όλοι μαζί για τα οικογενειακά σας ψώνια? Αυτό είναι φοβερή και εντυπωσιακή ιδέα! Αυτό δεν το σκέφθηκε κανένας άλλος! Σας παραδέχομαι!

Άρε κατακαημένοι υπόλοιποι υποψήφιοι, που πάτε ορέ με τέτοιον ανταγωνισμό?
 Δεν βλέπετε τι κάνει ο Βασιλειάδης? Παίρνει απ το χέρι τις υποψήφιες του και τις πάει για ψώνια.Τις πάει βόλτα. Τιμούν μαζί την παράδοση. Συνευρίσκονται κοινωνικά και πολιτισμένα! 

Εσύ ρε αντίπαλε του Βασιλειάδη που πας? Που πα ρε καραμήτρο? 
Και συ ρε oladeka δεν παίζεσαι! Βλέπεις τον Βασιλειάδη στο μαγαζί της κόρης του Ζέρβα, βλέπεις τον Ζέρβα και δεν βλέπεις ολόκληρη φιλότεχνη, πολιτισμένη και κοινωνική υποψήφια?
Απολίτιστε, λαϊκιστή, ε λαϊκιστή!!!

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια