Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - OlaDeka

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με κάθε ευκαιρία βροντοφωνάζουμε για την ανυπαρξία σοβαρής επικοινωνιακής πολιτικής για το κατεξοχήν Καστοριανό και Σιατιστινό προϊόν δηλαδή τη γούνα. Οι επιχειρηματίες της γούνας επικεντρώνονται μόνο κατά μεγάλο ποσοστό στις δημοπρασίες, την παραγωγή και
τις εκθέσεις. Επώνυμο το προϊόν μας περιμένουμε να το κάνει ο …Θεός.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις (και αυτές προσπάθειες νηπιακού επιπέδου σε σχέση με το παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον του marketing),  η Καστοριά και η Σιάτιστα λειτουργούν με προπολεμικές νοοτροπίες όσον αφορά στη δημιουργία ανταγωνιστικής και εξωστρεφούς εικόνας της επιχείρησης του καθενός ξεχωριστά αλλά και συνολικά σε ότι έχει σχέση με το positioning του Ελληνικού γουνοποιητικού brand.

Η Τουρκική εταιρία Emiliano Zapata  ασχολείται με δερμάτινα (ούτε καν γούνες που είναι πιο exlusive προιόν) και εντυπωσίασε στην Fur Excellence in Athens εβρισκόμενη μάλιστα με ένα περίπτερο στο τέλος της αίθουσας. Το μυστικό? Μια οθόνη έξω από το κατά τα άλλα απλώς αξιοπρεπές περίπτερο.

Η οθόνη αυτή όμως ήταν “όλα τα λεφτά” αφού έπαιζε ένα φρέσκο καλογυρισμένο campaign concept video με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο βραβευμένο με όσκαρ και πάντα stylish ηθοποιό ADRIEN BRODY(Πιανίστας του Ρομάν Πολάνσκι-Κινγκ Κονγκ και πολλές άλλες γνωστές ταινίες του  Hollywood).

Απ ότι μάθαμε η αξία επένδυσης για τη συγκεκριμένη παραγωγή πλησίασε τα 160.000 δολάρια.

Δεν θα σας πούμε άλλα. Είμαστε σίγουροι όμως ότι οι περισσότεροι δικοί μας επιχειρηματίες μόλις διαβάσουν το ποσό θα αναφωνήσουν: “Α τους μ@λ@κες τους Τούρκους!!! Και δεν τα δίναν σε μας να γεμίσουμε τις αποθήκες μπούντουρα! Ή λιμουζίνες! Ή για λουλούδια στα μπουζούκια!!! Ή για καμιά βίζιτα περιωπής!!! Αυτοί είμαστε κύριοι! Δυστυχώς! Ας ελπίσουμε ότι η νέα γενιά θα μας διαψεύσει! Δείτε και αυτό: http://oladeka.blogspot.gr/2014/03/70_31.html

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria