ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - OlaDeka

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε από την Κ.Ε.Δ. την εφ’ όρου ζωής εξαίρεση του διαιτητή Λαζαρίδη Κωνσταντίνου. Είναι κοινώς γνωστό ότι πρόκειται για διαιτητή έντιμο μεν, ιδιαίτερου ψυχισμού δε. Θεωρούμε ότι στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι είναι αμερόληπτος και ότι δεν επηρεάζεται από γεμάτα γήπεδα, είδαμε να φτάνει στο άλλο άκρο και να αδικεί ΚΑΤΑΦΟΡΑ την ομάδα μας. Με τις πάνω από 20 λανθασμένες αποφάσεις του, αλλά και την προκλητική συμπεριφορά του κατάφερε να χαλάσει ένα καθόλα ήρεμο παιχνίδι, να γίνει εκείνος ο πρωταγωνιστής και να εξοργίσει ένα ολόκληρο γήπεδο που κατά γενική ομολογία είναι από τα πιο ευγενή φίλαθλα κοινά στο χώρο του μπάσκετ.

Είναι η δεύτερη φορά φέτος που μας σφυρίζει και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, με τον συγκεκριμένο και μόνο διαιτητή, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει χρεώσει στην ομάδα μαςστα δύο αυτά παιχνίδια περισσότερες τεχνικές ποινές από ότι έχουμε δεχθεί σε όλο το πρωτάθλημα, με πραγματικά ασήμαντες έως γελοίες αφορμές, κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας του και του ρόλου του. Απέτυχε παντελώς στο έργο του και με τη διεστραμμένη αίσθηση του δικαίου που τον διακατέχει, ξεκάθαρα ΚΑΘΟΡΙΣΕ το αποτέλεσμα του αγώνα, ελπίζουμε όχι και της σεζόν. Αισθανόμαστε ότι δεν σεβάστηκε τον ιδρώτα μας, και δεν θέλουμε να τον συναντήσουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Τονίζουμε ότι δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον έτερο διαιτητή κ.Τσιρτσιμάλη που ήταν άριστος, όπως και με την ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης που παίζει πάνω απ’όλα για την αξιοπρέπειά της. Ευελπιστούμε ότι για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος αλλά και του ήθους του αθλήματος μας γενικότερα, όλες οι ομάδες να πράξουν το ίδιο μέχρι τέλους.

Το μόνο που ζητάμε για το κρίσιμο υπόλοιπο του πρωταθλήματος είναι να διατηρηθεί το πολύ υψηλό επίπεδο της διαιτησίας και στο τέλος να πάρει ο καθένας ότι του αξίζει.

Η διοίκηση του

Α.Σ. Άργους Ορεστικού

Άργος Ορεστικό, Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria