Θρασύδειλη επίθεση αριστερών εναντίον φοιτητών - δεν θα περάσει η τρομοκρατία του παρακράτους. - OlaDeka

Θρασύδειλη επίθεση αριστερών εναντίον φοιτητών – δεν θα περάσει η τρομοκρατία του παρακράτους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαρτίου, ομάδα περίπου 30 αναρχικών συμμοριτών επιτέθηκε σε τρεις φοιτητές του ΤΕΙ Κοζάνης οι οποίοι φέρονται να είναι υποστηρικτές του κινήματος μας.
Με τραμπουκισμούς, λεκτική και σωματική βία, οι

θρασύδειλοι αριστεροί επιτέθηκαν και χτύπησαν τους φοιτητές, ένας εκ των οποίων διακομίστηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Κατόπιν μηνύσεων που υποβλήθηκαν από τους παθόντες, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για το περιστατικό. Δυστυχώς το ΤΕΙ Κοζάνης έχει μετατραπεί λίγο ή πολύ σε γιάφκα αριστερών παρακρατικών οι οποίοι εκμεταλλεύονται το άσυλο και τρομοκρατούν τους φοιτητές. Καθημερινά είναι τα φαινόμενα προπηλακισμών και επιθέσεων εναντίον φοιτητών οι οποίοι αποδοκιμάζουν τις ενέργειες τους.
Η Τ.Ο. Κοζάνης της Χρυσής Αυγής προέβη σε μηνύσεις εναντίον των πρωταγωνιστών του επεισοδίου και τη Δευτέρα θα καταθέσουμε και νέες μηνύσεις μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα απειλών και ύβρεων μέσω τηλεφώνου σε πολλά στελέχη και υποστηρικτές μας. Δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε πλήρως τα δικαιώματα μας μέσω της νομικής οδού και δεν θα επιτρέψουμε σε παρακρατικούς αριστερούς να τρομοκρατούν και να επιτίθενται χωρίς συνέπειες.
Φαίνεται ότι η “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία” που πριν λίγες μέρες παρουσίασε πανηγυρικά το συνδυασμό της για τις Περιφερειακές εκλογές έχει τρομάξει το τοπικό πολιτικό κατεστημένο με τη δυναμική της και πλέον επιστρατεύονται οι γνωστοί-άγνωστοι αναρχο-άπλυτοι για να προπηλακίσουν και να τρομοκρατήσουν τους συναγωνιστές μας.
Σας δηλώνουμε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές είναι αμετακίνητοι στις θέσεις και τα πιστεύω τους, ο πόλεμος που δέχεται το κίνημα μας από το σύνολο των μηχανισμών του κράτους και του παρακράτους δεν μας λυγίζει, οι σφαίρες των τρομοκρατών δεν μας γονατίζουν, τα πισώπλατα χτυπήματα των ερυθρών παρακρατικών δεν μας φοβίζουν.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria