ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ιστορική η αλλαγή του προπονητικού κέντρου! - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ιστορική η αλλαγή του προπονητικού κέντρου!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ιστορική η αλλαγή του προπονητικού κέντρου!

Η αλλαγή του προπονητικού κέντρου της ομάδας μας έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, είναι πλέον γεγονός!


Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των διοικούντων το ποδοσφαιρικό τμήμα αποχωρεί οριστικά από τις εγκαταστάσεις της Ποριάς και στο εφεξής θα γυμνάζεται στο προπονητικό κέντρο του γηπέδου του Δισπηλιού.

Στην εν λόγω απόφαση συνέβαλλε το γεγονός ότι ο χώρος των αποδυτηρίων δε διέθετε τη στοιχειώδη υγιεινή, ενώ ταυτόχρονα ο αγωνιστικός χώρος δε πληρούσε τις προϋποθέσεις, θέτοντας καθημερινά σε υψηλό κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Όσο για την επιλογή του Δισπηλιού, έχει να κάνει τόσο με την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όσο και των νεόχτιστων αποδυτηρίων, καθώς και με το ότι καμία ομάδα δεν αγωνίζεται, αλλά ούτε και χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γήπεδο.

Η εν λόγω είδηση ήχησε ευχάριστα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε μια ακόμη κίνηση που θέτει σε γερές βάσεις τα θεμέλια του συλλόγου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τα μεγαλεπίβουλα σχέδια της διοίκησης για γιγάντωση του συλλόγου και δυναμική επιστροφή του στο ποδοσφαιρικό χάρτη.
Η πρώτη προπόνηση στο Δισπηλιό
Τη πρώτη τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς που γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Λέτσιου για περίπου δύο ώρες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορία της μπάλας μέσα από αγωνιστικά τετράγωνα, με τους παίκτες να δουλεύουν παράλληλα στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής και να ολοκληρώνουν με δίτερμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του στρατευμένου Χριστοφορίδη, το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τον υγιή ανταγωνισμό για μια θέση στη βασική ενδεκάδα να γίνεται ολοένα και πιο έντονος.

Να σημειώσουμε κλείνοντας πως για σήμερα η τεχνική ηγεσία έχει χορηγήσει ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που επιστρέφει στις προπονήσεις το μεσήμερι της Πέμπτης, με το ραντεβού να έχει οριστεί για τις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

agskastoria.blogspot.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria