Αυτή είναι η κόρη του Ανέστη Αγγελή που μιλά στον Ant1 - OlaDeka

Αυτή είναι η κόρη του Ανέστη Αγγελή που μιλά στον Ant1

Η Χριστίνα Αγγελή κόρη του υποψήφιου Δημάρχου Καστοριάς Ανέστη Αγγελή μιλάει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στη
Θεσσαλονίκη.

Η Χριστίνα Αγγελή μιλάει στον ΑΝΤ1 για το συνέδριο με θέμα «Μέσα και Έξω από το Εργαστήριο: Επιστήμη και Τεχνολογία στη Δημόσια Σφαίρα».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαρτίου 2014, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το CERN και το Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο Μέσα και Έξω από το Εργαστήριο: Επιστήμη και Τεχνολογία στη Δημόσια Σφαίρα.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να εξετάσει τις προκλήσεις, αρχές και προοπτικές της επιστημονικής δημοσιογραφίας και της επιστημονικής εξωστρέφειας εστιάζοντας στην κοινωνική ανάγκη αξιόπιστης ενημέρωσης και ουσιαστικού δημόσιου προβληματισμού για τα κρίσιμα ζητήματα που θέτουν οι σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και τεχνολογικές καινοτομίες. Στο συνέδριο θα μετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες βασικής έρευνας από το CERN, επικοινωνιολόγοι και δημοσιογράφοι επιστήμης.

Δείτε το ρεπορτάζ του Γιώργου Γρηγοριάδη

Στο βίντεο μιλούν:

Γρηγόρης Πασχαλίδης

Πρόεδρος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας ΑΠΘ

Χριστίνα Αγγελή

Απόφοιτος Μεταπτυχιακού Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας ΑΠΘ

Δείτε ΕΔΩ στο 0:98

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria