Ολοκληρώθηκε η ‘’δημοπρασία του αιώνα’’ της American Legend

Αρχική » Διάφορα » Ολοκληρώθηκε η ‘’δημοπρασία του αιώνα’’ της American Legend

Πωλήσεις 100% με σταθερές τιμές στα American Legend Demi Μ-Fκαι Demi M-F

– Σταθερές τιμές με 100% πωλήσεις στα Brown και Glow Μ στηνSaga Furs

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγο η ‘’δημοπρασία του αιώνα’’ όπως έχει χαρακτηριστεί της American Legend που πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών (800), πωλήσεις 100% και άνοδο τιμών κατά μ.ο. 10-15% σε σύγκριση με τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοπρασιών, στο Ελσίνκι Φιλανδίας το διάστημα 11-20 Μαρτίου.

Σήμερα τελευταία ημέρα της δημοπρασίας η American Legend πρόσφερε 150,000 mink American Legend Demi Μ-F, Demi M-F και Unlabelled Demi M-F, όπου οι πωλήσεις ήταν 100%, ενώ οι τιμές παρέμειναν σταθερές, με εξαίρεση οι πολύ καλές ποιότητες οι οποίες λόγω της μεγάλης ζήτησης σημείωσαν ελαφρά άνοδο σε σύγκριση με τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοπρασιών.

Κύριοι αγοραστές ήταν το Χονκ-Κογκ/Κίνα.

Οι χθεσινές τιμές :
American Legend Labeled Offered % Sold Average Top Lot
American Legend Clear/Wild Type Males 37,094 100% $56.25 $195.00
American Legend Clear/Wild Type Females 25,724 100% $36.86 $120.00

Η διοίκηση του δημοπρατηρίου της American Legend ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους αγοραστές-πελάτες της που έδωσαν δυναμικό παρών στηρίζοντας την ιστορική αυτή δημοπρασία, καθώς και την προτίμηση στα προϊόντα της κατά την διάρκεια της δημοπρασίας Μαρτίου και τους εύχεται καλές δουλειές.

Επίσης η American Legend ευχαριστεί θερμά και την Saga Fur Salesγια την άψογη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις της καθώς και τη συνεργασία τους στην από κοινού και για πρώτη φορά διεξαγωγή δημοπρασίας, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν θεαματικά για όλους.

Τέλος, η επόμενη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26 Μαϊου – 11 Ιουνίου πάλι στις εγκαταστάσεις της Saga Furs.

Σταθερές τιμές με 100% πωλήσεις στα Brown καιGlow Μ στην Saga Furs

Mε την προσφορά 600,000Brown και Glow Μ καθώς και 180,000 mink από φάρμες Ανατολικής Ευρώπης ολοκληρώθηκε σήμερα η 10η και προτελευταία ημέρα της δημοπρασίας για την SAGAFURS.

Το ενδιαφέρον ήταν για μία ακόμη ημέρα αρκετά μεγάλο με πωλήσεις 100% με σταθερές τιμές από τις πρόσφατες δημοπρασίες.

Κυριότερη αγορά ήταν το Χονγκ Κονγκ / Κίνα και Τουρκία με καλή υποστήριξη και τις ευρωπαϊκές αγορές.

Η δημοπρασία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 21 Μαρτίου με την προσφορά 255,000 ευρωπαϊκών mink (Pastel, Palomino, Silverblue, Sapphire, White, Black Cross, Pearl –Μ-F)ΣΕΝΤΡΑ

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια