ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΤΩΡΑ 120 ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ - OlaDeka

ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΤΩΡΑ 120 ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Όταν είμασταν δήμος αγίων αναργύρων το νερό στοίχιζε 30 ευρώ τον χρόνο και είχαμε εξυπηρέτηση σχεδόν ακαριαία….τώρα που μεγαλώσαμε σαν δήμος και προκόψαμε πολύ η μέση κατανάλωση στοιχίζει γύρω στα 120 ευρώ μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι άλλαξε και προέκυψε αυτή η δυσανάλογη διαφορά.


Το πιο πρόχειρο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς είναι πως τα συνήθη υποζύγια θα σηκώσουν το τεράστιο παλιό χρέος του δήμου λες και είμασταν συνυπεύθυνοι όλοι για αυτό.
Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι εκτός της πόλης δεν έχουν άποψη πάνω σε αυτό το θέμα? και πια ήταν η αντίδρασή τους?

Αυτό το ζήτημα όπως και η γενικότερη αδιαφορία των κυρίων μεγάλων του δήμου στην υπόλοιπη περιφέρεια πιστεύω θα τους ανταποδοθεί αναλόγως στις επόμενες εκλογές διότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις ήταν άλλες και άλλα προέκυψαν στην πορεία.

Έχει καταστεί σχεδόν απαγορευτική η χρήση νερού στα μικρά χωριά όπως και η χρήση κάποιου λαχανόκηπου που όλοι είχαμε από παράδοση και από ανάγκη.

Μπράβο λοιπόν στους κυρίους ειδικούς που πάνε να μας γυρίσουν στην δεκαετία του 60 να πηγαίνουμε στις εξωτερικές βρύσες με τις στάμνες να γεμίζουμε νερό μέχρι να τις φορολογήσουν και αυτές .

Συγχαρητήρια κύριοι υπεύθυνοι ,συνεχίστε έτσι και σε καμιά δεκαριά χρόνια να ψάχνετε κόσμο για να κατοικήσει στα χωριά.
Από facebook του Φάνης Καστοριά
Oladeka: Συμφωνούμε και συνυπογράφουμε.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria