Με ιδιαίτερη επιτυχία ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Ορεινού Δρόμου - OlaDeka

Με ιδιαίτερη επιτυχία ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Ορεινού Δρόμου

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη ο «1ος  Νυχτερινός urban trail run Καστοριάς», το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014.
Ήταν ένας   ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου, 23χλμ, που έγινε για πρώτη φορά στην πόλης μας. Η εκκίνηση του δόθηκε λίγο μετά τις 18.45 το απόγευμα από την πλατεία

Ντολτσό και διένυε τους λόφους της Αγ. Τριάδος, της Ψαλίδας και του Αγ. Αθανασίου. Το υψόμετρο που κινήθηκε ο αγώνας ήταν από 624μ έως 1360μ. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν αφιερωμένος στην προστασία των βουνών μας από τη παράνομη υλοτομία καθώς επίσης και στην ανάδειξη των μονοπατιών αυτών.

84 αθλητές τερμάτισαν  εκ των οποίων διακρίθηκαν στην κατηγορία των ανδρών οι: 1ος Φωτιάδης Αλέξανδρος, 2ος Κουρκουρίκης Ιωάννης, 3ος Τυρολόγος Πέτρος. Στην κατηγορία των ανδρών άνω των 45 ετών  οι: 1ος Μαυρογιάννης Παύλος, 2ος Βλαχοδήμος Κωνσταντίνος και 3ος Σίσκος Τρύφων. Στην κατηγορία γυναικών: 1η Μπουδούρη Σόνια, 2η Καλογήρου Σοφία, 3η Κατσιάπη Ματίνα.

Καθοριστική στην άρτια και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ήταν η συνδρομή τόσο των εθελοντών όπως το Σώμα Σαμαρειτών Καστοριάς,  το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, ο Σύλλογος ΠΑΣ-Λεύκης, η Ορειβατική Ομάδα Καστοριάς, ο 1ος Κυνηγητικός Σύλλογος  και λοιποί εθελοντές, όσο και των φορέων όπως το 15ο Σύνταγμα Πεζικού «XV ΜΠ», η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριά και  το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria