Μέχρι Τρίτη 18/3 μεσημέρι οι αιτήσεις για τις 18 θέσεις σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Μέχρι Τρίτη 18/3 μεσημέρι οι αιτήσεις για τις 18 θέσεις σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό

5 στην Καστοριά

Στην πρόσληψη πέντε ατόμων θα προχωρήσει η 16η ΕΒΑ στην Καστοριά. Οσοι προσληφθούν θα εργαστούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα απασχοληθουν στην εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου «Συντήρηση και αποκατάσταση τοιχογραφιών Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου του Βουνού στην Καστοριά». Οι εργάτες που θα προσληφθούν θα εργαστούν μέχρι το τέλος του χρόνου (31-12-2014), με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης αν το έργο δεν εχιε ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά οι θέσεις:

* ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών (αναστήλωσης).

Οσοι επιθυμούν να προσληφθούν πρέπει να υποβάλουν αίτηση με τα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (με εξουσιοδότηση που φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή), είτε ταχυδρομικά. Η διεύθυνση είναι: Μητροπόλεως 25, Καστοριά 52100 (υπόψη κας Κοντοπούλου Αγορίτσας), τηλ.: 2467088200. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 18 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη.

13 στο Άργος Ορεστικό

Στην πρόσληψη 13 ατόμων προχωρεί η 16η ΕΒΑ σε αρχαιολογικό έργο και αναστηλωτικές εργασίες στο Αργος Ορεστικό.

Οσοι τελικά προσληφθούν θα εργαστούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση και ανάδειξη του βορειοδυτικού τμήματος του οχυρωματικού περιβόλου της Διοκλητιανούπολης». Ολες οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια μέχρι το τέλος του χρόνου (31.12.2014) εκτός αν ληφθεί παράταση, επειδή οι εργασίες δεν θα έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά οι θέσεις ανά ειδικότητα και αριθμό έχουν ως εξής:

* Μία (1) θέση ΠΕ Αρχαιολόγων

* Οκτώ (8) θέσεις ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών (για αναστηλωτικές εργασίες)

* Τέσσερις (4) θέσεις ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών (για ανασκαφικές εργασίες)

Οσοι επιθυμούν να προσληφθούν, πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση: Μητροπόλεως 25, Καστοριά 52100 (υπόψη κας Κοντοπούλου Αγορίτσας), τηλ. 24670-88200. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει αύριο Τρίτη και ώρα 1 μετά το μεσημέρι.

enet.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria