“Τρελή” είδηση για ειδύλλιο Ομπάμα – Μπιγιονσέ θα αποκαλύψει η Washington Post

Αρχική » Διάφορα » “Τρελή” είδηση για ειδύλλιο Ομπάμα – Μπιγιονσέ θα αποκαλύψει η Washington Post

Αν αληθεύει η είδηση που ακολουθεί πρόκειται για “βόμβα” που θα συνταράξει την κοινή γνώμη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Την κρυφή σχέση του πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα, με τη γνωστή τραγουδίστρια Μπιγιονσέ θα αποκαλύψει σύντομα η εφημερίδα «Washington
Post», όπως δήλωσε ο Γάλλος Pascal Rostain, γνωστός φωτογράφος των διασημοτήτων.

Ο φωτογράφος ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί της εκπομπής “Grand direct des médias” με οικοδεσπότη τον Jean-Marc Morandini, στον σταθμό Europe 1, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Ηδονοβλεψίας: Αδιάκριτες αναμνήσεις του βασιλιά των παπαράτσι» (Voyeur, Mémoires indiscrets du roi des paparazzi).

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του ο Pascal Rostain αποκάλυψε τα εξής: «Στις ΗΠΑ πρόκειται να αποκαλυφθεί μια τρομερή είδηση. Αύριο η εφημερίδα “Washington Post”, που κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πως είναι σκανδαλοθηρική, θα κυκλοφορήσει με την είδηση της σχέσης του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με την Μπιγιονσέ! Σας διαβεβαιώνω πως πρόκειται για μια είδηση-βόμβα που θα απασχολήσει τον παγκόσμιο Τύπο» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν η Μπιγιονσέ είχε τραγουδήσει για την ορκωμοσία του Ομπάμα το 2009 αλλά και το 2013 όπως και πρόσφατα για την γιορτή γενεθλίων της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, για τα 50 της χρόνια.

Αργότερα ο φωτογράφος έδωσε συμπληρωματική συνέντευξη στον δικτυακό τόπο public.fr όπου δεν διέψευσε ότι υπάρχει κρυφός δεσμός Ομπάμα – Μπιγιονσέ, αλλά διευκρίνισε ότι δεν θα βγει απαραίτητα αύριο, Τρίτη, το θέμα. Είπε επίσης ότι η Washington Post δεν είναι το μόνο μέσο που ερευνά την υπόθεση. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Nicolas Nissim για το πότε νομίζει ότι θα δημοσιευτεί το θέμα απάντησε: «Όταν είναι έτοιμοι 150%. Στις ΗΠΑ ο νόμος είναι διαφορετικός από τη Γαλλία. Θα καταδικαστούν μόνο αν οι ειδήσεις που δημοσιεύουν είναι ψεύτικες, δεν υπάρχει νομοθεσία για προστασία της ιδιωτικής ζωής».

theinsider

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια