ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ SITE - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ SITE

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ SITE
Τουριστικό γραφείο της Καστοριάς “ξέχασε” να εκδώσει τα εισιτήρια για Χονγκ Κονγκ (αναλυτικό ρεπορτάζ)

Στην μικρή και όμορφη πόλη της Καστοριάς επικρατεί σχετική αναστάτωση τις τελευταίες μέρες εξαιτίας της ασυνέπειας ενός τουριστικού γραφείου του παλαιότερου στην πόλη που μετρά ιστορία 75 χρόνων

Ένα γκρουπ 35 περίπου επαγγελματιών από τον χώρο της γούνας επρόκειτο να ταξιδέψει στο Χονγκ Κονγκ για επαγγελματικούς λόγους. Στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης απ’ όπου επρόκειτο να ξεκινήσουν το μακρύ αεροπορικό τους ταξίδι διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί τα εισιτήρια παρ’ όλο που οι ίδιοι τα είχαν πληρώσει. Αναγκάστηκαν να τα ξαναπληρώσουν για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους.

Στο τουριστικό γραφείο της Καστοριάς επικράτησε πανικός από τις διαμαρτυρίες, ενώ το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα την οριστική ρήξη μεταξύ των δυο αδελφών που διατηρούσαν επιχειρηματική σχέση.

Μάλιστα ο ένας εκ των αδελφών έβγαλε επίσημη ανακοίνωση η οποία δημοσιεύτηκε στις ενημερωτικές ιστοσελίδες της Καστοριάς. (δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ)

Μιλήσαμε με τον εκδότη της ανακοίνωσης ο οποίος μας είπε πως ο αδελφός του που βρίσκεται στην Αθήνα, πιθανόν να εκτέθηκε από προμηθευτές του, ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση να αφήσει τον κόσμο ακάλυπτο. Όπως χαρακτηριστικά είπε “δεν το δικαιολογεί αυτό η ιστορία του γραφείου και των γονιών μας”.

Επίσης δήλωσε πως όλοι οι παθόντες θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

Γεγονός πάντως είναι ότι τα οικονομικά προβλήματα του συγκεκριμένου γραφείου ήταν γνωστά στον τουριστικό χώρο εδώ και πολύ καιρό, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτές τις εξελίξεις, καθώς η μακρόχρονη ιστορία του γραφείου δεν τις δικαιολογεί.

ρεπορτάζ: Όμορφα Ταξίδια

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria