ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «PRINCE IGOR» ΤΟΥ ALEXANDER BORODIN ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «The Met: Live in HD» - OlaDeka

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «PRINCE IGOR» ΤΟΥ ALEXANDER BORODIN ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «The Met: Live in HD»

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ξεκίνησε η σεζόν του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD», με τη νέα παραγωγή «Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky. Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει 5 ακόμα υψηλού επιπέδου λυρικές παραγωγές για τη σεζόν 2013 – 2014, που θα μεταδοθούν από τη σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας

Υόρκης.

Με το υπέροχο έργο «Prince Igor» του Alexander Borodin, το Σάββατο 1η Μαρτίου  2014 συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD». Το καθοριστικό ρωσικό έπος του Borodin, περίφημο για τους Πολοβιτσιανούς Χορούς του, έρχεται στη Met για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 100 χρόνια. 
Η νέα παραγωγή του Dmitri Tcherniakov είναι ένα εκπληκτικό ψυχολογικό ταξίδι μέσα στις συγκρούσεις του νου του ήρωα, με φόντο την ίδρυση του ρωσικού κράτους. Ο μεγάλος μπάσος-βαρύτονος Ildar Abdrazakov αναλαμβάνει τον μνημειώδη ομώνυμο ρόλο. 

Διευθυντής Ορχήστρας: Gianandrea Noseda.
Η παράσταση «Prince Igor» θα μεταδοθεί το Σάββατο 1η Μαρτίου  2014 στο Αμφιθέατρο ΤΕΙ Καστοριάς . 

Τη μεγάλη συνεργασία με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης εξασφάλισε,μέσω του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, η Κοινωφελής Επιχείρηση «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» του Δήμου Καστοριάς προσφέροντας στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής.  
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria