ΤΟ ΝΕΟ GALAXY S5 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ - OlaDeka

ΤΟ ΝΕΟ GALAXY S5 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΤΟ ΝΕΟ GALAXY S5 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Το Samsung Galaxy S5 είναι πλέον εδώ και είναι αδιάβροχο, πολύ γρήγορο και πιο fit από ποτέ. Η Samsung σπρώχνει το Galaxy S5 σε ένα κόσμο με έξυπνα περιφερειακά.

SAMSUNG GALAXY S5: ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ, KNOX SECURITY, USB 3.0, 4G LTE ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ

Η Samsung ενσωμάτωσε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο home button Galaxy S5, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το iPhone 5S. Η διαφορά είναι ότι στο Galaxy S5 ο αισθητήρας απαιτεί swipe για να αναγνωρίσει το δαχτυλικό αποτύπωμα σε σύγκριση με το απλό άγγιγμα στο iPhone 5S. Νέα hardware δυνατότητα στο Galaxy S5 είναι η προσθήκη αισθητήρα για την μέτρηση των παλμών με ένα απλό άγγιγμα του δαχτύλου ακριβώς κάτω από την κάμερα. Σημαντική προσθήκη στο Galaxy S5 η νέα θύρα USB 3.0 για ταχύτερη επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Η μπαταρία του Galaxy S5 έχει χωρητικότητα 2800mAh ενώ το Galaxy S5 καταναλώνει περίπου 20% λιγότερη ενέργεια.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οθόνη Super AMOLED 5.1 ιντσών με ανάλυση full HD 1080p, επεξεργαστής Snapdragon 800 quad-core 2.5GHz, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μαζί όλα τα γνωστά ηλεκτρονικά όπως Bluetooth 4.0 LE, NFC, IR remote, ANT+ και φυσικά 4G LTE με ταχύτητα 150Mbps download / 50Mbps upload. Η κάμερα του Samsung Galaxy S5 έχει ανάλυση 16 megapixel και μπορεί να τραβήξει 4K video αλλά και real-time HDR φωτογραφίες.

FLAT DESIGN ΓΙΑ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S5 ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΔΑΧΤΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ

Samsung Galaxy S5, επίσημα αδιάβροχο και το ίδιο πλαστικό

Όπως ήταν αναμενόμενο το TouchWiz έχει απλοποιηθεί με flat design, χωρίς το γνωστό παραγέμισμα με λειτουργίες. Είναι πολύ πιθανό η συμφωνία Samsung – Google να έπαιξε ρόλο σε αυτό. Πρακτικά αυτό που μετράει είναι πως το Galaxy S5 φαίνεται απλοποιημένο στα σημεία και πιο εύχρηστο.

Οι αλλαγές στο software και το Android 4.4 KitKat δεν έφτασαν στο hardware και το εξωτερικό design του Galaxy S5 που παραμένει πλαστικό στο πίσω μέρος και με την γνώριμη σχεδιαστική γραμμή της Samsung.estaola

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria