Συγγνώμη Coke και Pepsi (BINTEO) - OlaDeka

Συγγνώμη Coke και Pepsi (BINTEO)

Συγγνώμη Coke και Pepsi (BINTEO)

Το SodaStream είναι η νέα γενιά αναψυκτικών. Εταιρίες – μεγαθήρια που απειλήθηκαν οι πωλήσεις τους, όπως η Coca Cola και η Pepsi, από αυτή τη νέα ιδέα αναψυκτικών, προσπάθησαν με νομικά τερτίπια να λογοκρίνουν το διαφημιστικό σποτ που έβγαλε στον
αέρα το SodaStream. Βέβαια το διαφημιστικό σποτ χωρίς το ψαλίδι της λογοκρισίας κάνει θραύση στο youtube, κι έτσι οι κολοσσοί το μόνο που κατάφεραν είναι να αποδείξουν είναι πως απλά ανήκουν σε παλιά μυαλά παραγωγής παλαιών αναψυκτικών.

Ο κόσμος δεν πείστηκε και η συγκεκριμένη συσκευή πωλείται σε πάνω από 6000 καταστήματα στον κόσμο.

Η SodaStream έγινε γνωστή επίσης και για τον λόγο πως είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που προσεγγίζει Παλαιστινίους και Ισραηλινούς ταυτόχρονα σε ένα ειρηνευτικό καθεστώς όπως μας διαβεβαιώνει και η Σκάρλετ Γιόχανσον η οποία δήλωσε «Εξακολουθώ να υποστηρίζω την οικονομική συνεργασία και κοινωνική αλληλεπίδραση ανάμεσα σε ένα δημοκρατικό Ισραήλ και τους Παλαιστινίους. Η εταιρεία SodaStream είναι μια εταιρεία που έχει δεσμευτεί όχι μόνο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για το χτίσιμο μιας γέφυρας προς την ειρήνη, υποστηρίζοντας τη συνεργασία ισραηλινών και παλαιστινίων».

Το περιμένουμε με ανυπομονησία μιας και τα καθιερωμένα αναψυκτικά και οι εταιρείες αυτών δεν μας απέδειξαν τίποτε άλλο πέρα από τα τεράστια κέρδη τους, για να μην αναφερθούμε στα τεράστια ερωτηματικά που αφορούν στα συστατικά τους και στις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο οργανισμό.

Συγγνώμη Coke και Pepsi…. Εμείς περιμένουμε να φιλοξενήσουμε το SodaStream στους πάγκους των σπιτιών μας.


ΡIZOPOULOSPOST

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria