ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - OlaDeka

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Πριν από λίγο καιρό έγινε η επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννη Βήττα, του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Λεωνίδα Ζέγα και της υποψήφιας Δημάρχου Καστοριάς Βασιλικής Χαραμοπούλου με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής

Συσπείρωσης, σε εκδήλωση της ΚΟ Καστοριάς.

Η ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ ανακοίνωσε, επίσης, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την Τετάρτη 19/2 στο Άργος Ορεστικό, τους υποψήφιους Δημάρχους με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Άργους Ορεστικού και στο Δήμο Νεστορίου.
Στο Δήμο Άργους Ορεστικού υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο Μακρής ο Νίκος, 38 χρονών, φυσικός, σήμερα αυτοαπασχολούμενος. Ο Νίκος ο Μακρής δεν είναι μέλος του ΚΚΕ, είναι οπαδός και φίλος του Κόμματος, συμμετέχοντας όμως στο πλευρό του Κόμματος σε όλες τις δραστηριότητες.

Στο Δήμο Νεστορίου υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο Γιώργος ο Τίγκας, 31 χρονών, δάσκαλος. Είναι ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Καστοριάς του ΚΚΕ. Για πολιτικούς και ιστορικούς λόγους εκτιμούμε ότι πρέπει και στο Δήμο Νεστορίου να υπάρξει ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria