Η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ. Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτογραφίες) - OlaDeka

Η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ. Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ. Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)
Με τις ευλογιές του Μητροπολίτη Καστοριάς, κ. Σεραφείμ, παρουσία τοπικών φορέων, πολλών παιδιών από έξι  χρονών και πάνω, αλλά και πλήθος πολλών φίλων η διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς έκοψε την περασμένη Κυριακή σε μια ομολογουμένως κατάμεστη αίθουσα, σε γνωστό κατάστημα της πόλης

μας, την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του.

Σε κλίμα ενθουσιασμού, όπου κυριαρχούσαν οι εγκάρδιες ευχές και τα γέλια, ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Ναούμ Δίτσιος έκοψε τη βασιλόπιτα και μοίρασε τα κομμάτια. Τυχερός, όπως πάντα ένας, άλλα σε αυτήν την περίπτωση μικροί- μεγάλοι δήλωσαν ευχαριστημένοι, καθώς η ενασχόλησή τους με το άθλημα του μπάσκετ τους χαρίζει ευεξία, θετική ενέργεια, αλλά και ισορροπία, ψυχική και σωματική καθημερινά!
Ο κ. Δίτσιος ευχήθηκε σε όλους και στις οικογένειες τους χρόνια πολλά με υγεία και καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φορείς που παραβρέθηκαν αλλά και όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια του ΑΣ Καστοριάς.
Αναφορικά τώρα με τους στόχους της ομάδας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος είναι:
«τα παιδιά να μαθαίνουν καλό μπάσκετ και να μπορούν να αθλούνται απρόσκοπτα και με τρόπο που αρμόζει στους κανόνες της προπονητικής, ώστε και μπάσκετ να μαθαίνουν και να αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Από την άλλη μεριά, η ανδρική ομάδα θέλουμε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική για να αποκτήσει εμπειρίες και αργότερα ίσως να προσπαθήσει και το επόμενο βήμα για μεγαλύτερα πράγματα. Η εφηβική ομάδα να προκριθεί στα τελικά του πανελληνίου, ώστε να επαναλάβουμε τους περσινούς θριάμβους και οι υπόλοιπες ομάδες να προετοιμαστούν σιγά σιγά για τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου».
Δώρα Κωτσοπούλου

ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria