Οριστικά η Καστοριά στα χέρια Πεπελίδη (δηλώσεις) - OlaDeka

Οριστικά η Καστοριά στα χέρια Πεπελίδη (δηλώσεις)

Οριστικά η Καστοριά στα χέρια Πεπελίδη (δηλώσεις)
Αίσιο τέλος είχε η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των «γουναράδων», με τον Παναγιώτη Ουσταμπασίδη να αποχωρεί τελικά ολοκληρωτικά με τους συνεργάτες του και τον Νίκο Πεπελίδη να είναι πλέον το απόλυτο «αφεντικό». Χωρίς Βελλίδη στην Κέρκυρα.
Καινούρια διοικητική εποχή ξημέρωσε στην Καστοριά, αφού ολοκληρώθηκε επιτυχώς η

μεταβίβαση των «κλειδιών» της ομάδας στη βραζιλιάνικη εταιρεία μάνατζμεντ που ηγείται ο Νίκος Πεπελίδης (αριστερά στη φωτό).

Ο τελευταίος γυρνά στους «γουναράδες» μετά από μια εξαετία και θα έχει την απόλυτη ευθύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση της νέας διοίκησης, από την οποία δεν θα βρίσκεται κάποιος από την παλιά, καθώς αποχωρεί ολοκληρωτικά ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης με τους συνεργάτες του.
Μετά από περίπου έξι ώρες διαπραγματεύσεων, οι υπογραφές «έπεσαν» ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον Πεπελίδη να τονίζει στο dokari.gr: «Τα αλλάζουμε όλα, ριζικά. Ο κ. Ουσταμπασίδης προς τιμήν του έδωσε την ομάδα σε ένα καλό σημείο και τον ευχαριστήσαμε. Η σελίδα γύρισε, θέλουμε κάτι καινούριο. Δεν αποκλείεται αν βρεθεί ελεύθερος παίκτης ως τη Δευτέρα, να αποκτηθεί». Βασικός στόχος για φέτος είναι να μπουν οι βάσεις για πρωταγωνιστική πορεία του χρόνου.
Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης για την ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου την Κυριακή με τον Όλυμπο στην Κέρκυρα μένει τελικά ο Θέμης Βελλίδης, αφού διαπιστώθηκε ότι ο έμπειρος μέσος έχει συμπληρώσει εφτά κίτρινες. Στις απουσίες παραμένουν οι Γανόλης (τιμωρημένος) και Κουρτίδης (ανέτοιμος), ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Αναγνωστόπουλος και Λαζαρίδης.
Στη 17μελή αποστολή της Καστοριάς μετέχουν οι Μουρζίδης, Σαραφιανός, Τσόπρας, Τούλιος, Γεωργιάδης, Κεφάλας, Μπαϊρακτάρης, Σαββαϊδης, Τερέζιου, Ποπζαφίροφ, Σολομωνίδης, Χριστοφορίδης, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Αλεξανδρίδης και Πατσιόπουλος.
dokari.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria