ΠΕΠΕΛΙΔΗΣ: “Καστοριανοί αγοράστε Βραζιλιάνικες σημαίες…” – Όλες οι εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας - OlaDeka

ΠΕΠΕΛΙΔΗΣ: “Καστοριανοί αγοράστε Βραζιλιάνικες σημαίες…” – Όλες οι εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας

ΠΕΠΕΛΙΔΗΣ: “Καστοριανοί αγοράστε Βραζιλιάνικες σημαίες…” – Όλες οι εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας
Στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό των “Antennes Fm” και στον δημοσιογράφο και γνωστό για τα αισθήματά του για την ομώνυμη ομάδα της πόλης, Χρήστο Νατσούλη μίλησε το πρωί ο νέος Πρόεδρος των “γουναράδων”, Νίκος Πεπελίδης, για όλα τα θέματα που απασχολούν το ιστορικό σωματείο και χρειάζονται άμεσα λύσεις για να συνεχίσει απερίσκεπτη η ομάδα την προσπάθεια της ως το τέλος.

-Ο κ. Πεπελίδης έθεσε ως προτεραιότητα την οικονομική τακτοποίηση των παιχτών και για την φετινή σεζόν η κατάκτηση της 2ης θέσης στο

βαθμολογικό πίνακα, ώστε με τυχόν ανακατατάξεις ή “καραμπόλες”, η ομάδα να βρεθεί στη Β’ Εθνική!

-Σε ότι αφορά την περίπτωση του Νίκου Καλλίνικου, ο κ. Πεπελίδης είπε ότι θα του επιστραφούν τα 5.000 ευρώ (!), τα οποία είχαν δοθεί σε παίχτες της ομάδας.
-Για τον μέχρι πρότινος πρόεδρο, κ. Ουσταμπασίδη, ξεκαθάρισε ότι δεν του υποσχέθηκε καμία θέση και πως η όλη συζήτηση είχε ως επίκεντρο την συνεργασία για το καλό της ομάδας.
-Ο κ. Ουσταμπασίδης, πάντως, φαίνεται δυσαρεστημένος από τις τελευταίες αποφάσεις Πεπελίδη και αναμένεται να πει πολλά σε Συνέντευξη Τύπου, όπου έχει προσκαλέσει και τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, ο οποίος πάντως, δε δεσμεύτηκε ότι θα παρευρεθεί. Θα δώσει όμως σε λίγες μέρες ο ίδιος και η βραζιλιάνικη εταιρία συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης εφ’ όλης της ύλης κάνοντας άνοιγμα στον κόσμο της Καστοριάς, που περιμένει πράξεις και όχι λόγια…
-Ο κ. Πεπελίδης δεσμεύτηκε στην εξόφληση χρεών της προηγούμενης διοίκησης, λέγοντας ότι στα χρέη μας θα φανούμε κύριοι (!!!)
Πεπελίδης: Αγοράστε βραζιλιάνικες σημαίες!”
Τέλος, αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του “αγοράστε Βραζιλιάνικες σημαίες”, κάτι που σηματοδοτεί και την έλευση παικτών από τη συγκεκριμένη χώρα, αλλά και μια έκπληξη που δεν είναι άλλη από την κλήρωση εισιτηρίων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας που θα γίνεται στο γήπεδο, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, ώστε για έναν ακόμη λόγο να βρίσκονται στις κερκίδες του ΔΑΚ.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ FC
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria