ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - OlaDeka

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Δείτε τι γράφει το newsit:

– Ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός προκαλεί με την ανάρτησή του στο Facebook για τηΧρυσή Αυγή
Ο κ. Καρυπίδης μιλά με τον Η. Κασιδιάρη σαν να μην έχει κινηθεί ποτέ εναντίον τους η Δικαιοσύνη
– Με ειρωνικό σχόλιο αναφέρει πως “τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη στενή ο λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας


– ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ THΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σοκ και έντονο προβληματισμό προκαλεί η απόφαση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, δημοσιογράφου Θεόδωρου Καρυπίδη να καλέσει τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καρυπίδης καλωσόρισε τον κ. Κασιδιάρη και του έκανε ερωτήσεις ως δημοσιογράφος, αλλά σαν να μην έχουν συμβεί ποτέ όλα όσα έχουν συμβεί με τη Χρυσή Αυγή. Σαν να μην είναι τα αρχηγικά στελέχη του κόμματος στη φυλακή και σαν να μην έχει χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση.

O κ. Καρυπίδης ρώτησε τον κ. Κασιδιάρη για το πού βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής να απαντά πως δεν είναι αισιόδοξος για την πορεία των ερευνών και έκανε λόγο για αθλιότητες της Αντιτρομοκρατικής, λέγοντας πως αντί να ψάχνει τα όπλα των τρομοκρατών έψαχναν τον “δήθεν εξοπλισμό” της Χρυσής Αυγής.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον κ. Κασιδιάρη για το πού οδεύει η χώρα, για να του απαντήσει ο βουλευτής του κόμματος πως η χώρα έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία και έκανε λόγο για νόμους που έρχονται από το εξωτερικό και απλά μεταφράζονται. Εν συνεχεία ρώτησε τον κ. Κασιδιάρη για τις προτάσεις του κόμματος για την πορεία της οικονομίας και της χώρας γενικότερα για να τον ευχαριστήσει εν συνεχεία θερμά για την ανταπόκριση της πρόσκλησής του.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, σε όλη τη συνέντευξη οι ερωτήσεις είναι χαλαρές περί οικονομικών, εργασιακών και γεωπολιτικών θεμάτων, ενώ ακόμα κι όταν επιτίθεται ο κ. Κασιδιάρης στην Αριστερά, ο κ. Καρυπίδης δεν παίρνει θέση!Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω με μία ανάρτησή του στο Facebook.

Στην ανάρτησή του αναφέρει πως “τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη στενή, ο ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματά του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατίας τους”. Και συνεχίζει ο κ. Καρυπίδης λέγοντας πως “οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε… 900.000 θέσεις εργασίας) τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!”.

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Κασιδιάρη στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου αναφέρουν πως δεν υπάρχει θέμα, αλλά υπάρχει μεγάλη γκρίνια για το συγκεκριμένο θέμα! Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν συνιστώσες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν άμεση σύγκλιση της κεντρικής γραμματείας προκειμένου να επαναξετάσουν το θέμα της συγκεκριμένης υποψηφιότητας.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, σύμφωνα με το kozanimedia.gr παραιτήθηκε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης ο κ. Τσαρτσιανίδης ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά πως ισχύει η λαϊκή ρήση: “Αλλού βαράνε τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη”!NEWSIT

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria