Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης «ψηφίζει»... Ηλία Κασιδιάρη - OlaDeka

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης «ψηφίζει»… Ηλία Κασιδιάρη

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης «ψηφίζει»... Ηλία Κασιδιάρη

Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Το πουλέν του Αλέξη Τσίπρα για το δήμο της Αθήνας. Νέος, ωραίος, μορφωμένος, άφθαρτος γενικώς ένα συμπαθητικό πρόσωπο που εκπροσωπεί αυτό που θέλει ο κ. Τσίπρας.


Δηλαδή την ανανέωση της πολιτικής. Διαβάστε, όμως, την πρώτη του δήλωση για να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Ποια πρόσωπα θέλουν να σώσουν την πρωτεύουσα. Λέει λοιπόν ο κ. Σακελλαρίδης, υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας στην πρώτη του δήλωση:

«Η Αθήνα, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, βρίσκεται στα πρόθυρα ανθρωπιστικής κρίσης, με την ανεργία, την επισφαλή εργασία και την εξαθλίωση να μην αποτελούν απλά κάποιες εικόνες ενός δυσοίωνου μέλλοντος, αλλά την αδυσώπητη καθημερινότητα.

Το ζήτημα είναι πώς θα καταφέρουμε να αναστρέψουμε αυτή την καταστροφική πορεία σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από τη γειτονιά και την πόλη. Εκεί που οι έννοιες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής στήριξης αποκτούν το πραγματικό τους νόημα, εκεί όπου είναι αναγκαία μια νέα δημοτική αρχή που θα φέρει στο προσκήνιο τις ανάγκες της κοινωνίας.

Η Ανοιχτή Πόλη αποτελεί τη δημοτική κίνηση – πρότυπο και έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο παρέμβασής μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αυτή θα είναι και πάλι το όχημά μας για να δώσουμε μία μάχη όχι απλώς και μόνο για την Αριστερά, αλλά για όλη την κοινωνία, καθιστώντας τις ιδέες μας πλειοψηφικές και ηγεμονικές. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς φόβους και χωρίς δισταγμούς.

Με όπλα μας τη συλλογικότητα και τη δημοκρατία, θα συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα της Ελένης Πορτάλιου και όλων των συντροφισσών και συντρόφων για την Αθήνα της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης, όπου η αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής θα χρωματίσουν το μαύρο της μνημονιακής καθημερινότητας.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να νικήσουμε και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ανατροπής της πολιτικής της εξαθλίωσης».

Διαβάσατε έστω και μια φορά στη δήλωση αυτή τη λέξη «ασφάλεια»; Διαβάσατε έστω και μια φορά τη λέξη «μετανάστες» ή «γκέτο»;

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό πρόβλημα της Αθήνας είναι η ανθρωπιστική κρίση κι αν λυθεί αυτή θα λυθούν και τα προβλήματα των χιλιάδων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Θα λυθεί επίσης το πρόβλημα της ασφάλειας του πολίτη ο οποίος δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα σε κάποιες γειτονιές.

Αλλά ο κ. Σακελλαρίδης δεν σκέφτηκε να πει στους δύσμοιρους κατοίκους του κέντρου και τους επιχειρηματίες τι θα κάνει με τα επεισόδια, τις διαδηλώσεις, το κλείσιμο δρόμων και την καταστροφή του εμπορίου και την παρεμπόδιση της κίνησης Ελλήνων και τουριστών. Λίγους μήνες σταμάτησε το μπάχαλο στο κέντρο και υπήρξε αύξηση της κίνησης και των λιανικών πωλήσεων, αλλά για τους Συριζαίους αυτά είναι ψιλά γράμματα. Όταν γίνει ο φέρελπις νέος δήμαρχος θα επιτρέπει τις διαδηλώσεις παντού, οι λαθρομετανάστες θα σουλατσάρουν ανενόχλητοι και θα… βοηθούν τον κ. Σακελλαρίδη να λύσει την ανθρωπιστική κρίση. Μέχρι και ο Καμίνης έχει παρουσιάσει ένα σχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων και την αναζωογόνηση του κέντρου. Στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε μια λέξη για όλα αυτά;

Τι να το κάνουμε λοιπόν αν είναι νέος και άφθαρτος όταν το μόνο που κάνει με την πρώτη του δήλωση είναι να δίνει πόντους στον Κασιδιάρη που θα κατέβει υποψήφιος με βασική ατζέντα του την ασφάλεια και τη λαθρομετανάστευση; Πώς λοιπόν το… αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ο καλύτερος χορηγός της Χρυσής Αυγής;[’=] Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης «ψηφίζει»… Ηλία Κασιδιάρη

antinews.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria