Η ΕΚΑΣΔΥΜ συγχαίρει την Καστοριά και ευχαριστεί τον κόσμο - OlaDeka

Η ΕΚΑΣΔΥΜ συγχαίρει την Καστοριά και ευχαριστεί τον κόσμο

Η ΕΚΑΣΔΥΜ συγχαίρει την Καστοριά και ευχαριστεί τον κόσμο
Για πρώτη φορά η ΕΚΑΣΔΥΜ διοργάνωση final 4 Εφήβων, το οποίο στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ο κόσμος έδωσε βροντερό «παρών» στο ΔΑΚ Κοζάνης. Η ΕΚΑΣΔΥΜ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον κόσμο για την προσέλευσή του, ενώ δίνει συγχαρητήρια στα σωματεία για τη

συμπεριφορά τους και στην Καστοριά για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο final 4 Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Κοζάνης ¨Ι. ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ¨ το διήμερο 08-09/02/2014.
Και η επιτυχία την οποία επικαλούμαστε, δεν έχει να κάνει με την οργάνωση και διεκπεραίωση του τουρνουά (αυτό είναι στην κρίση των ομάδων και των φιλάθλων), άλλωστε η εμπειρία της Ένωσής μας είναι τεράστια (Πανευρωπαϊκό Κορασίδων 2010).
Η επικαλούμενη επιτυχία ήταν, η πέραν του αναμενομένου προσέλευση του κόσμου, ο οποίος κατέκλυσε το ΔΑΚ της Κοζάνης και στα 4 παιχνίδια. Φίλαθλοι όλων των ηλικιών, οι οποίοι με αθλητικό επίπεδο και κόσμια συμπεριφορά καταχειροκρότησαν όλους τους αθλητές και όλες τις εντυπωσιακές προσπάθειες, ανεξάρτητα από τις Σωματειακές τους προτιμήσεις.
Επιτυχία ήταν η υποδειγματική συμπεριφορά όλων των αθλητών οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους και παρά την ψυχολογική πίεση των νοκ-άουτ αγώνων, σεβάστηκαν συμπαίκτες, αντιπάλους, προπονητές, διαιτητές και φιλάθλους και συγκεντρώθηκαν στο παιχνίδι τους ανταμείβοντας έτσι τον κόσμο που τους καταχειροκρότησε.
Επιτυχία ήταν τα τέσσερα πολύ δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια που προσφέρανε συγκινήσεις και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Επιτυχία ήταν το χειροκρότημα του ηττημένου προς το νικητή, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητά του και του νικητή προς τον ηττημένο, αναγνωρίζοντας την αξία του.
Πραγματικά μπορούμε να νιώθουμε υπερήφανοι όχι μόνο για την ποιότητα των παικτών που αγωνίζονται στις ομάδες της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., αλλά κυρίως για την ποιότητα των ¨αθλητών¨ οι οποίοι κοσμούν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Ένωσής μας.
Μια ιδέα της Επιτροπής Πρωταθλημάτων η οποία αντιμετωπίστηκε με επιφυλάξεις και αμηχανία, κατέληξε στο πιο πετυχημένο ίσως τουρνουά που έχει διοργανώσει η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Πλέον η υλοποίηση του final 4, η αποδοχή και το αγκάλιασμα του κοινού και των ομάδων και τα πολύ θετικά σχόλια και ακούσματα από μπασκετικούς και μη παράγοντες, μας αναγκάζει να επανεξετάσουμε τον τρόπο διεξαγωγής των αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων της Ένωσης, όπου αυτό είναι εφικτό, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να αποτελούν γιορτή για το μπάσκετ και να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές μας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., ευχαριστούν τον φίλαθλο κόσμο που με την συγκλονιστική παρουσία του, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα παιδιά και το μπάσκετ σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς.
Συγχαίρουν όλα τα Σωματεία για την κόσμια και αγωνιστική παρουσία τους σε αθλητικά πλαίσια και για την προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν.
Οφείλει τέλος να συγχαρεί την Πρωταθλήτρια Εφήβων 2013-14 ομάδα του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η οποία κατά γενική ομολογία άξια κατέκτησε τον τίτλο. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και να μας εκπροσωπήσει, όπως και πέρσι, στα Τελικά του θεσμού».
infobasket.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria