Κραυγή αγανάκτησης από τον κ. Νίκο Καλλίνικο, που ισχυρίζεται ότι η μεταφορά της ''σκυτάλης'' της ομάδας του ΑΓΣ Καστοριάς από τον Παναγιώτη Ουσταμπασίδη στον Νίκο Πεπελίδη έγινε με μη νόμιμο τρόπο, χαρακτηρίζοντάς τον ''προκλητικό'' και ''ανεύθυνο'' - OlaDeka

Κραυγή αγανάκτησης από τον κ. Νίκο Καλλίνικο, που ισχυρίζεται ότι η μεταφορά της ”σκυτάλης” της ομάδας του ΑΓΣ Καστοριάς από τον Παναγιώτη Ουσταμπασίδη στον Νίκο Πεπελίδη έγινε με μη νόμιμο τρόπο, χαρακτηρίζοντάς τον ”προκλητικό” και ”ανεύθυνο”

Ευτυχώς στα διοικητικά ζητήματα ενός συλλόγου στα ομαδικά σπορ δεν έχει doping control!!! Το εννοώ αυτό που γράφω, γιατί αν όντως είχε, τότε ο νέος πρόεδρος του Α.Γ.Σ.Κ. Καστοριάς κ. Νίκος Πεπελίδης θα έβγαινε ”θετικός”!!!

”Θετικός” σε… ουσίες του ”ερυθροκίτρινου” συγκροτήματος ποδοσφαίρου τα τελευταία τέσσερα τουλάχιστον χρόνια, διάστημα στο οποίο είδαμε τον ιστορικό μας σύλλογο να αλλάζει ουκ ολίγες φορές χέρια και, μάλιστα, τις περισσότερες φορές, κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες, χωρίς, ωστόσο, να μπορεί να αμφισβητηθεί η επιθυμία κάποιων να πάρουν και να δώσουν… Παρεμπιπτόντως, το ”λαβείν” είναι σημαντικό, αλλά το ”δούναι” μετράει περισσότερο!!! Αυτό, άλλωστε, είναι το σπουδαιότερο αγαθό στον ερασιτεχνικό αθλητισμό: ανιχνεύουν κάποιοι τον εαυτό τους, ανακαλύπτουν τι θέλουν και πώς το θέλουν και μετέπειτα προχωρούν…

Τώρα, θα με ρωτήσετε και όχι άδικα, γιατί αναφέρω τα παραπάνω.

Και απαντώ: Εδώ και δέκα, περίπου, ημέρες, πριν ακόμη την τέλεση του αγώνα της Καστοριάς με τον ”Πυρσό” στο ΔΑΚ Καστοριάς, και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου, ενώ μεγαλοφώνως ακούσαμε από τη συχνότητα του Antennes Fm τον κ. Καλλίνικο να ανακοινώνει την ανάληψη από πλευράς του και των συνεργατών του της διοίκησης του Α.Γ.Σ.Κ. Καστοριά, εκπροσωπώντας τη ρωσική εταιρεία ”IBA INTERNATIONAL SPORT”, που εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη, με τη σύμφωνη, φυσικά, γνώμη του τότε προέδρου Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, στη συνέχεια διαπιστώσαμε πως αντί ο κ. Καλλίνικος, που είχε ήδη διευθετήσει τρέχουσες εκκρεμότητες του συλλόγου καταβάλλοντας 5.000 ευρώ, να ηγηθεί της προσπάθειας ανασύνταξης – επανεκίνησης και επαναπρογραμματισμού του ”ερυθροκίτρινου” συγκροτήματος, βρέθηκε, προς μεγάλη του έκπληξη, εκτός ”νυμφώνος”, καθότι είδε τον κ. Πεπελίδη να τον προσπερνάει με… ιλιγγιώδη ταχύτητα, προφανώς, ”ντροπιασμένος”, και να του παίρνει την… μπουκιά μέσα από το στόμα!!!

Εντούτοις, ο κ. Καλλίνικος, καταγγέλει την όλη διαδικασία αλλαγής ”σκυτάλης” στα διοικητικά του Α.Γ.Σ.Κ. Καστοριά, λέγοντας πως αυτή εξελίχθηκε κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες, προκλητικά και ανεύθυνα!!! ”Η διοίκηση του ιστορικού μας συλλόγου, από τον κ. Ουσταμπασίδη στον κ. Πεπελίδη, μεταβιβάστηκε εν μία νυκτί, στις 2 τα ξημερώματα, χωρίς καμία αμφιβολία, παρασκηνιακά”, υπογράμμισε ο κ. Καλλίνικος και πρόσθεσε: ”δίχως να έχει προηγηθεί μια βασική και από τον νόμο υποχρεωτική προϋπόθεση: η μη δημοσίευση στον τοπικό Τύπο (γραπτό) σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης, προκειμένου από αυτήν να εξαρτηθεί αν θα υπήρχε η σύμφωνη γνώμη των μελών για αλλαγή του διοικητικού καθεστώτος”.

Επιπλέον, ο κ. Καλλίνικος, υπογράμμισε: ” Εγώ και οι συνεργάτες μου, έχοντας συμφωνήσει με τον κ. Ουσταμπασίδη για την παραχώρηση από τον ίδιο σε εμάς της διοίκησης του συλλόγου και τη ρωσική εταιρεία που εκπροσωπούμε, ως πρώτο μας μέλημα ήταν να προχωρήσουμε άμεσα στη σύγκληση γενικής συνέλευσης για την επικύρωση της μεταβίβασης από το Σώμα. Στην περίπτωση, όμως, του κ. Πεπελίδη, αυτό που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, οπότε, όπως ισχυρίζεται, ανέλαβε τα… ηνία του συλλόγου, εμένα δεν μου λέει κάτι, γιατί η όλη διαδικασία έγινε παρασκηνιακά”.

Σε ότι τέλος, αφορά τις επόμενες ενέργειές του, ο κ. Καλλίνικος, προς αποκατάσταση της αλήθειας και – κύρια – της νομιμότητας της μεταβίβασης της διοίκησης του Α.Γ.Σ.Κ. Καστοριά από τον κ. Ουσταμπασίδη στον κ. Πεπελίδη, ήταν ξεκάθαρος: ”θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στο Πρωτοδικείο Καστοριάς”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δαμιανός Δέλλιος

ΣΕΝΤΡΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria