ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!

Εσείς τα κομματόσκυλα ένθεν κακείθεν, βγάλτε τον σκασμό και σταματήστε να προκαλείτε. Είναι πολλά τα μηνύματα που παίρνουμε από απλούς Καστοριανούς για την κατάντια του τόπου που οφείλεται στο βόλεμα των πολιτικών – ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-  και κάποιοι
από αυτούς εμπνέουν ακόμη και σε τέτοιες καταστάσεις, ανεγκέφαλα τσιράκια που είτε κάπου έχουν πάρει ένα ξεροκόμματο από τη βολευτάρα τους είτε περιμένουν να πάρουν έτσι ώστε να φτάνουν στην ελεεινή πρακτική να παίζουν (στέλνοντας εριστικά προπαγανδιστικά σχόλια για το ότι δεν ευθύνεται η πολιτική)  με τον πόνο των ανθρώπων που όχι μόνο κάνουν αγώνα στην καθημερινή βιοπάλη, αλλά αναγκάζονται να διαχειριστούν και το χτύπημα της μοίρας.

Μιας μοίρας που καθορίζουν ανθρωπίδια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι με πόσα θα μπουκώσουν το στόμα τους και πόσα θα εξάγουν απ τον πισινό τους. Είναι εκείνοι που ο μόνος δρόμος επικοινωνίας μαζί τους είναι ο κυνικός! «Τι να κάνουμε φίλε μου, πρέπει να μαζευτούμε!»

Να ακόμα ένα  δραματικό δείγμα σήμερα για το πως εννοούν οι δοσίλογοι και εθνοκτόνοι κίναιδοι φονιάδες της Ελληνικής κοινωνίας βουλευτές μας, το συμμάζεμα…Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί όπως θα έλεγαν κι αυτοί «Τι να κάνουμε, συμβαίνουν κι αυτά!».

Μόνο που το τελευταίο διάστημα δεν συμβαίνουν απλά. Όλο και πιο πολύ κανόνα θυμίζουν παρά εξαίρεση… Φαίνεται πως ακόμη ο λαός μοιάζει με αρνάκια που οδηγούνται στη σφαγή μη μπορώντας ούτε να καταλάβουν, ούτε και να αντιδράσουν… Κάποια απ αυτά όμως κάποια στιγμή θα γίνουν κριάρια επιθετικά και ανίκητα. Και θα διεκδικήσουν το δίκαιο όλης της γενιάς τους, που υπέστη γενοκτονία!

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΙ! ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! STOP ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria