Τρίτος…πόλος στη Δυτική Μακεδονία;-Συνάντηση στελεχών της Κεντροαριστεράς στην Κοζάνη για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια-Ποιοί ήταν παρόντες! - OlaDeka

Τρίτος…πόλος στη Δυτική Μακεδονία;-Συνάντηση στελεχών της Κεντροαριστεράς στην Κοζάνη για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια-Ποιοί ήταν παρόντες!

Τρίτος…πόλος στη Δυτική Μακεδονία;-Συνάντηση στελεχών της Κεντροαριστεράς στην Κοζάνη για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια-Ποιοί ήταν παρόντες!

Η δημιουργία ενός ψηφοδελτίου από το χώρο της ευρύτερης Κεντροαριστεράς για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές βρέθηκε στο επίκεντρο της αποψινής συνάντησης περίπου 50 ατόμων, από ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» της Κοζάνης.


Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν (ως πρόσωπα, με την έννοια πως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ κομματική απόφαση) ο συντονιστικής της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας, Καστοριανός, Γιάννης Παπαδόπουλος, ο πρώην νομάρχης Κοζάνης Ιορδάνης Ανδρεάδης, ο πρώην νομάρχης Φλώρινας Γιάννης Στρατάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κοζάνης Μανώλης Παφίλης και Ελπίδα Κουιμτζίδου, αλλά και η πρώην ειδική γραμματέας για το ΕΣΠΑ Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Στη σημαντική, από κάθε άποψη, αυτή συνάντηση έδωσαν το «παρών» στελέχη της «Δημοκρατικής Αριστεράς» (και πάλι χωρίς κομματική απόφαση, αλλά ως πρόσωπα, όπως σημείωσαν), όπως η υπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης της ΔΗΜΑΡ Ντόρα Τσικαρδάνη, η πολιτευτής και επίσης δικηγόρος Ελένη Γκέκα, ο τέως αντνομάρχης Κοζάνης Σάκης Καραλιώτας, αλλά και οι πολιτευτές Αντώνης Σιαμπανόπουλος και Ζήσης Τζηκαλιός.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης κατατέθηκαν πολλές απόψεις για οργανωτικής φύσης ζητήματα και όχι μόνο, ενώ εξαρχής στο τραπέζι της συνάντησης «έπεσε» το θέμα της στάσης του νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Γιάννη Παπαϊορδανίδη, η οποία έχει δυσαρεστήσει (το λιγότερο) την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στη συνάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί η a priori άρνηση των στελεχών της ΔΗΜΑΡ να συμφωνήσουν σε ένα ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαϊορδανίδη, κάτι που εκφράστηκε και στην αποψινή συνάντηση.

Τελικά, αποφασίστηκε η συγκρότηση μιας άτυπης «ομάδας εργασίας», η οποία τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συντονίσει νέες συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και την κατάρτιση συγκεκριμένων προγραμματικών αξόνων, με στόχο, όσο το δυνατόν συντομότερα, να οριστικοποιηθεί το σχήμα που θα κατέλθει (εάν όλα πάνε…οπως τα σχεδιάζουν οι παρόντες) στις περιφερειακές εκλογές του Μαϊου. kozanimedia.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria