Χωρίς τρεις η Καστοριά - OlaDeka

Χωρίς τρεις η Καστοριά

Χωρίς τρεις η Καστοριά

Χωρίς τρεις παίκτες θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας η Καστοριά.

Στην όγδοη εντός έδρας νίκη της, στοχεύει στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας η Καστοριά.Το συγκρότημα του Αντρέα Λέτσιου, θα αγωνιστεί απέναντι στους «κυανόλευκους» χωρίς τους Αναγνωστόπουλο, Δημήτρη Παπαδόπουλο και Βελλίδη.

Οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών (ο Αναγνωστόπουλος έχει σπάσει το δεξί του χέρι, ενώ ο Παπαδόπουλος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς), ωστόσο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή με την συμμετοχή τους να είναι από αμφίβολη έως δύσκολη, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον τελευταίο συμπλήρωσε επτά κίτρινες στην αναμέτρηση με τον Όλυμπο Κέρκυρας.

Αντίθετα στην διάθεση του τεχνικού των «γουναράδων» τέθηκαν οι Γανόλης και Κουρτίδης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τιμωρίας και τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.

Η 19μελής αποστολή των Μακεδόνων, για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες απαρτίζεται από τους: Μουρζίδη, Σαραφιανό, Τούλιο,Τσόπρα, Αναγνωστόπουλο, Μπαϊρακτάρη,Λαζαρίδη, Τερεζίου, Ποπζαφίροφ, Κεφαλά, Γανόλη, Σαββαϊδη,Παπαδόπουλο, Αλεξανδρίδη,Χριστοφορίδη, Πατσιόπουλο, Κουρτίδη, Γεωργιάδη και Σολομωνίδη.

 gazzetta

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria